Vérző támadás

Általánosságok

Vérző támadás animációja

A vérzés egy bizonyos ideig, folyamatosan vonja le az életerőpontokat (TP). A levont mennyiség függ a maximális TP-dtől. A negatív hatás a szintedtől függően 3-9 alkalommal veszi le a TP-d 5%át minden 3. másodpercben (játékosoknál és moboknál egyaránt). Továbbá a normál tp-regenerációt, és Mp-regenerációt megakadályozza. A TP/MP töltés vörös/kék itallal továbbra is működik. Nincs immun a vérzés ellen, de lehet csökkenteni a hatását, vérző támadás elleni ellenállással.

A vérzés adatai
lv1 - lv19 lv20 - lv39 lv40 - lv59 lv60 - lv79 lv80 - lv99 lv100 - lv119 lv120
Sebzés alkalmak száma: 3 4 5 6 7 8 9
Regeneráció kikapcsolva (másodperc): 9 12 15 18 21 24 27

A BM surák Sötét védelem képessége a készség szintjének megfelelően (max. 33%) csökkenti az elszenvedett TP veszteségeket.

A vérzéstől nem lehet meghalni, mert a TP csökkentő hatása 1 TP-nél megáll. Egy szörny vagy játékos egy nála 7 szinttel nagyobb szörnyet vagy játékost be tud vérezni, de már 8 szinttel nagyobbat nem. Ahogy nő a szintkülönbség a vérező és a vérezett között a vérező javára (természetesen a minimális -7 szint különbségtől), úgy nő a vérzés esélye is.

A szörnyeket csak egyszer lehet vérezni, utána védettségük lesz ellene. Még az újra feléledt verziójuk is (pld. feléledt Setaou Parancsnok). A játékosok korlátlan számban vérezhetők.

A vérzés exkluzív hatás! Ez azt jelenti, hogy 1 időben csak 1 ilyen hatás lehet aktív. Vagyis ameddig egy vérzés aktív, újabb vérzést nem lehet okozni, sem pedig mérgezést.

Két vérzés illetve mérgezés közötti várakozási idő 60 másodperc.

A vérzés negatív hatásait a Kötés.png Kötés és a Gyógyítósámán kezelés készsége eltávolítja. Ezek mellett, ha a kisállatod rendelkezik Csodaszer.png csodaszer készséggel, akkor esély ad a negatív hatások eltávolítására. Védett területre (pld: Map1 tér) lépve a vérzés TP csökkentő hatása ideiglenesen megszűnik.

Megtalálható

A vérző támadás bónusz (max. 8%) jelen lehet:


Lásd még