Sámán

< Kezdőlap < Kasztok < Sámán

Tartalomjegyzék

Sámán:

Saman.jpg

A hosszú és intenzív tanulás bölcsességének áldásával, a sámánok varázslatot és mágiát használnak harcaik során. Misztikus képességeiket nem csak saját maguk, hanem szövetségeseik segítésére is bevetik.

A sámánok specializálódásukkal birtokába jutnak olyan lehetőségnek, mint a támadás megerősítése, vagy egyes gyógy-, illetve segítő varázslatok fejlesztése.

A sámán a többinél valamivel kifinomultabb karaktertípus. Mivel támadókészségei az átlagnál gyengébbek (gyógysámán), viszont másokra is adható áldásokkal rendelkezik, gyakran „buffernek” (támogató mágusnak) nevezik. Ezért a sámánok inkább társaikkal csoportban harcolva, és őket erősítve, gyógyítva fejlődhetnek, mint magányosan. Fegyverük a legyező és a csengő; utóbbit inkább lóhátról használják, nagyobb fizikai sebzése miatt.


Sárkánysámán:

Kisebb hatótávú támadókészségei és karakter támadóerejét, fizikai védelmét javító áldásai vannak, ezért igen kedvelt csapattag. Szörnyek ellen közepes, távharcos játékosok ellen közepes, közelharcosok ellen jó.


Gyógyító:

Nagy hatótávú, de gyengébb készségei és gyógyító, gyorsító áldásai vannak, melyekkel kevésbé népszerű csapattag, cserébe viszont játékosok ellen erősebb. Legfontosabb készsége a gyógyítás, mellyel nem csak sok életerőt tölthet egy pillanat alatt, de az átkokat is eltüntetheti, így nehezen leküzdhető párbajellenféllé válhat. Szörnyek ellen gyenge, játékosok ellen kitűnő.


Specializáció

Sárkány

Sárkánysámán
Sarkany orditas.png Sárkány ordítás Támadj sárkányfigurával az ellenségre. Felületi sérülések. Tartós tűz kár.
Sarkany loves.png Sárkány lövés Lőj sárkányfigurát, hogy szemből támadj az ellenségre. Átütő támadás, tartós tűz kár.
Repulo talizman.png Repülő talizmán Dobj egy talizmánt, hogy megsérüljön az ellenség. Távoli támadás. Több cél elleni támadás
Aldas.png Áldás Védd magad vagy társad védelmi körrel. Ellenállás testi támadással szemben, másokon is használható.
Sarkany segitsege.png Sárkány segítsége Erősítsd saját vagy társad támadó erejét. Kritikus csapás esélye megnő, másokon is használható.
Visszaverni.png Visszaverni Védd magad vagy társad egy visszatükröző körrel. Testi támadás visszaverődik, másokon is használható.

Gyógyító

Gyógyítósámán
Villam hajitas.png Villám hajítás Támadj villámmal. Távoli támadás, több célra, villám jellemzők.
Villam konyorges.png Villámidézés Villámok hívása az égből. Távoli támadás, több cél ellen. Villám jellemzők.
Villam karom.png Villám karom Csinálj villámot az öklöddel. Távoli támadás, villám jellemző, lánc támadás.
Kezeles.png Kezelés Gyógyíts sebeket. TP-k vissza fognak állni, negatív hatások gyógyulnak.
Gyorsasag.png Gyorsaság Fuss olyan gyorsan, mint a szél. MS és CS nő.
Tamadas+.png Támadás+ A támadó érték nő. Erősíts meg egy társat.

▲ A lap tetejére ▲