Mintaka szerver

Az ünnepi időszak alatt különleges kihívások várnak hatalmas jutalmakkal: Vegyetek részt a csodás rendezvényeken, mint például a Battle Royale-on az új, de csak ideiglenes szerverünkön, és szerezzetek néhány igazán értékes tárgyat! Amikor a szerverek lezárásra kerülnek, foghatjátok a legjobb hősötöket, és átvihetitek egy másik szerverre.


De nem csak a Metin2 veteránjai juthatnak előnyhöz: A teljesen új játékosoknak sem jelent gondot megtalálni a számításukat a szervereken, és gyorsan felszintelhetnek itt, mint bármely másik játékos! Használjátok ki ezt a lehetőséget, hogy gyorsan felzárkózzatok a játék veteránjaihoz!

Az ideiglenes szervereinken népszerű rendezvényekkel találkozhattok, nyerhettek a heti kihívásokon, kihasználhatjátok a gyors szintelést, és csúcsra törhettek a ranglistán!

  • Újabb lehetőségetek lesz Tigrisérméket szerezni a Tárgypiacon, és rátok vár a Metin2-ben teljesen új Battle Royale is!

Kihívások és karakter átvitel

10 hétnyi Metin2 kaland vár rátok. A rendezvény vége után a karakter áthelyezés 2021. 02. 17. és 2021. 03. 02. között lesz lehetséges. A kihívások a szervereken minden héten változnak. Ha nagyon jól teljesítetek a kihívásokon, akkor több felszerelést és tárgyat is átvihettek a leltárotokból.

A kihívások teljesítéséért járó jutalmakat a Tárgypiacon tudjátok begyűjteni. Legalább 6 kihívást kell teljesítenetek a hősötök áthelyezéséhez.

Tipp: Vágjatok bele hamar, mert a kihívások hétről hétre nehezednek. Egy kicsit "csalhattok" is, mert a kétlépcsős azonosítás bekapcsolásával (a rendezvény alatt vagy előtt) már teljesíthettek is egy kihívást a listáról!


Helyezések és jutalmak

Minden kihíváshoz birodalmanként és szerverenként külön ranglista lesz. A legjobb játékosok felső 10%-a kap jutalmat. Ha 1., 2. vagy 3. helyezést értek el, akkor további jutalmakat kaptok!

1. heti kihívás

Az 1. Kihívás.png 1. kihívás 2020. 12. 04. és 2020. 12. 10. között teljesíthető: Teljesítsétek az első ló küldetést ezen a héten, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek ezen a héten.

Minél gyorsabban, annál jobb: Teljesítsétek a kihívást gyorsan, hogy esélyetek legyen előkelő helyre kerülni a ranglistán, illetve további nyereményekre!

Birodalmanként a játékosok legjobb 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

2. heti kihívás

A 2. Kihívás.png 2. kihívás 2020. 12. 11. és 2020. 12. 17. között teljesíthető:

Pusztítsatok el 10 bármilyen típusú metinkövet, és jutalmat kaptok! Látogassatok el a tárgypiacra, és nézzétek meg, mit kaphattok ezen a héten.

Egy metinkő, egy pont:

Pusztítsatok el különösen sok metinkövet ebben a kihívásban, és esélyetek lesz magas helyezést szerezni a rangsorban, valamint egyéb jutalmakat is!

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

3. heti kihívás

A 3. Kihívás.png 3. kihívás 2020. 12. 18. és 2020. 12. 24. között teljesíthető:

Pusztítsatok el 10 bármilyen típusú boss-t, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek ezen a héten.

Egy boss, egy pont:

Pusztítsatok el különösen sok boss-t ebben a kihívásban, és esélyetek lesz magas helyezést szerezni a rangsorban, valamint egyéb jutalmakat is!

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

4. heti kihívás

A 4. Kihívás.png 4. kihívás 2020. 12. 25. és 2020. 12. 31. között teljesíthető:

Vegyetek részt 3 World Boss harcban, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek ezen a héten.

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

5. heti kihívás

Az 5. Kihívás.png 5. kihívás 2020. 12. 04. és 2021. 01. 07. között teljesíthető: Teljesítsetek 50 küldetést az időszak végéig, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek cserébe.

Egy küldetés, egy pont: Teljesítsetek rengeteg küldetést, hogy esélyetek legyen előkelő helyre kerülni a ranglistán, illetve további nyereményekre!

Birodalmanként a játékosok legjobb 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

6. heti kihívás

Az 6. Kihívás.png 6. kihívás 2021. 01. 08. és 2021. 01. 14. között teljesíthető: Győzzetek le 5 játékost az időszak végéig Battle Royale módban, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek cserébe.

Egy legyőzött ellenség, egy pont: Teljesítsetek rengeteg küldetést, hogy esélyetek legyen előkelő helyre kerülni a ranglistán, illetve további nyereményekre!

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

7. heti kihívás

Az 7. Kihívás.png 7. kihívás 2021. 01. 15. és 2021. 01. 21. között teljesíthető: Menjetek az alkimistához, és finomítsatok 2 antik sárkánykövet 1 legendás sárkánykővé, és jutalmat kaptok! Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek cserébe.

Egy pontot kaptok a legendás sárkánykő finomításért, és 3 pontot a mitikus sárkánykő finomításért: minél több a pont, annál jobb: Ha nagyon sikeres a finomítás, esélyetek lesz előkelő helyre kerülni a ranglistán, illetve további nyereményekre!

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

8. heti kihívás

Az 8. Kihívás.png 8. kihívás 2021. 01. 22. és 2021. 01. 28. között teljesíthető: Teljesítsétek a Zodiákus templom 34. - utolsó Főnök szintjét. Ezt a kihívást csak csoportban lehet teljesíteni. Minden sikeres kihívás után egy pontot kaptok. Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek cserébe.

Minél több a pont, annál jobb: Teljesítsétek minél többször ezt a kihívást és esélyetek lesz előkelő helyre kerülni a ranglistán, illetve további nyereményekre!

Birodalmanként a legjobb játékosok 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

9. heti kihívás

A 9. Kihívás.png 9. kihívás 2021. 01. 29. és 2021. 02. 04. között teljesíthető: Öljetek meg egy főszörnyet egy MV vagy egy IH kazamatában. Ezt a kihívást csak csoportban lehet teljesíteni. Minden sikeresen legyőzött főszörnyért egy pontot kaptok.

Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, mit szerezhettek cserébe.

Birodalmanként a játékosok legjobb 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

10. heti kihívás

A 10. Kihívás.png 10. kihívás 2020. 12. 04. és 2021. 02. 11. között teljesíthető: Adjatok bele mindent, és érjétek el az 1. Bajnokszintet! A szintetek alapján kaptok pontokat. Ha beléptek a Tárgypiacra, megnézhetitek, milyen jutalmat kaphattok.

Minél magasabb szintre juttok, annál jobb: Érjetek el magas szintet, hogy biztosítsátok esélyetek az előkelő helyre a ranglistán, illetve további nyereményeket szerezzetek!

Birodalmanként a játékosok legjobb 10%-a ezt kapja:

A legjobb három játékos további jutalmakat kap:

A három ideiglenes szerver

Az alábbi három ideiglenes szerver fog elindulni 2020. 12. 04-én 10:00 órakor (CET).

Alnitak Régió: Nyugat-Európa Csatornák száma: 6

Mintaka Régió: Kelet-Európa Csatornák száma: 6

Alnilam Régió: Törökország Csatornák száma: 6


A rendezvények

Az ideiglenes szervereken számos különböző rendezvény vár titeket:

Folyamatos bónuszok

Használjátok ki az időt, és szinteljetek fel ezeken a szerveren olyan magasra, amennyire csak tudtok! Ezen a rendezvényen gyorsan mennek a dolgok:

Folyamatos +200% EXP bónuszt és +100% tárgy dobás bónuszt kaptok.

Battle Royale

Győzzétek le ellenfeleitek a Battle Royale módban: az ideiglenes szervereken péntek 12:00 és hétfő 12:00 (CET) között – irány a harc, és törjetek a ranglista élére! Nagyszerű jutalmak várnak!

Az öt szentély csatája

Ez egy PvP rendezvény, ami hétfő 12:00 és péntek 12:00 (CET) között elérhető a 30-as szintű és feletti játékosoknak.

Foglaljátok el a szentélyeket, védjétek meg őket a másik két birodalommal szemben, szerezzétek meg a heti buffokat és sok pontot a ranglistán!

Megafőszörny rendezvény

Győzzétek le a megafőszörnyeket, amik véletlenszerűen jelennek meg semleges zónákban, és szerezzetek Tigrisérméket és más jutalmakat!

Az általatok bevitt sebzés is számít! Ha a karakteretek bevitte a minimálisan szükséges sebzést, és a főszörnyet legyőzték, zsákmányt fogtok kapni, függően a helyezésetektől a sebzés ranglistában. Ha a megafőszörny elmenekül, a sebzés számláló újraindul.

A Piac

Az ideiglenes szerveren is aktívan kereskedhettek: A "Piac" térkép aktív lesz, és mindhárom birodalom játékosai elhelyezhetik itt a boltjaikat. Továbbá számos NPC van itt, melyek segítik az áruk gazdaságos vásárlását és eladását. Mint általában, a Piac békés hely: ezen a térképen nem lehetséges PvP-zni.

Arató fesztivál

Ebben az évben nagyon későn volt aratás a három birodalomban. Wonda-Rim és Handu-Up sok problémát küzdöttek le a Rizs sütijeikért. Micsoda szerencsétlenség, hogy ellopták őket! Segítsetek nekik a Rizs sütik visszaszerzésével, és gazdagon megjutalmaznak.

Ugyanakkor a küldetés elég nehéz, szóval szükségetek lesz a barátaitok segítségére a küldetés második részéhez. Ha ezt a részét együtt teljesítitek, akkor még nagyobb jutalmak várnak.

Lélekvadászat

Ha elértétek a 30-as szintet, az Ah-Yu nevű NPC-nél vehetitek fel a küldetést. Ha sikeresen teljesítitek ezt, jutalmat kaptok: egy Lélek szelencét, ami két lelket tartalmaz: az Álombeli lelket (növeli az ütések sebzését) és az Égi lelket (növeli a készségek sebzését). (Miután megkaptátok, 24 órátok van kinyitni a dobozt.)

A lelkeket Lélek pergamen (vagy Lélek pergamen (100)) segítségével fejleszthetitek az időtartamuk növeléséhez és a lelkek lehetséges támadásának növeléséhez. A lelkek több alkalommal fejleszthetők (összesen 5 szint van). A fejlesztés sikertelen is lehet, ilyen esetben a lélek megmarad, de a Lélek pergamen elveszik.

Csak akkor használhatjátok a lelkeket, ha már elég ideig voltatok online. Például egy 1 óra időtartamú lélek csak 1 óra játék után válik aktívvá.

A lelkek nem használhatók PvP vagy átváltozás közben. Ha egy lélek lejárt, újra megcsinálhatjátok a küldetést.

EXP bónusz

Szerezzetek a fent említetteken kívül még további bónuszokat: beszéljetek Uriel NPC-vel, és EXP bónuszt kaptok! Minél magasabb szinten vagytok, annál nagyobb lesz az EXP bónusz. Felső korlátja +200% EXP (101 és 120 szint közötti játékosoknak).

Csak azt követően tudjátok a bónuszt újra aktiválni, ha már lejárt az előző.

Tárgy dobás

Nem csak az Anima, Corundum és Ege szervereken gyűjthettek értékes és hasznos tárgyakat: a dobás rendezvények az ideiglenes szervereinken is aktívak lesznek.

A Tigris ereje.png A Tigris ereje

Amíg az ideiglenes szervereink aktívak, a Metinkövekből és főszörnyekből megszerezhetitek A Tigris ereje.png A Tigris ereje tárgyat, amivel 40%-kal több PvE sebzést érhettek el a normál szervereken. Ez a buff az egész Metin2 fiókotokra érvényes, és az aktiválástól számított 10 percig tart a hatása.