Sárkánykő-alkímia

Mi a Sárkánykő-alkímia?

Sárkánykő-alkímia.jpg

A Sárkánykő-alkímia az úgynevezett Sárkánykövek előállítására és finomítására szolgáló rendszer. Két különböző fajta garnitúrát - ég és föld - építhetsz karaktereddel, hogy az a mágikus drágakövek segítségével tovább erősödjön.

Mik azok a Sárkánykövek?

Egyszer régen sárkány-elementálok uralkodtak az egész kontinensen. Hat nagy klán uralta a tűz, jég, élet, vihar, fény és sötétség elementálokat. Minden egyes sárkány-elementál szíve, melyet Cor Draconis-ként ismerünk, tiszta anyagból áll, mely körbeveszi az elementál szívét – a sárkánylelket. Amikor meghal egy sárkány-elementál, a szíve és lelke kihűl. A szív kristályburokká, benne a lélek Sárkánykővé szilárdul. A sárkányklán hovatartozása dönt arról, milyen drágakő alakul ki: a tűzből Sárkányrubin, a jégből Sárkánygyémánt, a viharból Sárkányjáde, az életből Sárkányzafír, a fényből Sárkánygránát, míg a sötétségből Sárkányónix keletkezik. Ezek a drágakövek még mindig magukban őrzik sárkányaik erejét és igen hatásos eszközzé teszik azokat. Sárkánykövek.jpg

Mi a különbség az osztály, a tisztasági minőség és a szint között?

  • Osztály: Minél magasabb osztályba tartozik a Sárkánykő, annál több (legfeljebb öt különböző) bónuszt adhat. Nyers, metszett, ritka, antik, legendás és mitikus osztályokba különülnek.
  • Tisztasági minőség: osztályon belül növelhető a Sárkánykő tisztasági minősége. Így hatásuk erőssége is változik. Legalacsonyabb minőség a matt, azt követi a tiszta, a hibátlan, a ragyogó és végül a kiváló.
  • Szint: a tisztasági minőségen belül a Sárkánykövet tovább lehet erősíteni magasabb szintűre.

Hol találhatok Sárkányköveket?

A 30-as szint feletti karakterek először Sárkánykő-szilánkokat zsákmányolnak, miközben a szintjüknek megfelelő szörnyekkel küzdenek. Ezek nyitják meg a Sárkánykő küldetést az Alkimistánál. Ha már összegyűjtöttél tíz Sárkánykő-szilánkot, az Alkimista képes azokat egy nyers osztályba tartozó Cor Draconis-szá alakítani. Dupla kattintással lehet felnyitni. A benne lévő Sárkánykő közvetlenül a Sárkánykő-alkímia leltáradba fog kerülni.
Megjegyzés: Naponta legfeljebb öt darab Cor Draconis-t tudsz előállítani. A Sárkánykő-szilánkok maximum 24 óra időtartamúak, ha lejár az idejük, eltűnnek. A szilánkok szintén átadhatóak.

A Sárkányköveknek milyen bónuszaik vannak?

Minden Sárkánykőnek három féle bónusza van. Az egyik kezdetektől fogva aktív, míg a második, az elementáris ellenállás hatása az antik osztály, a harmadik, az elementáris erő a mitikus osztály elérésénél aktiválódik. A finomítás növelésével legfeljebb további három bónusz adható hozzá. Ezek véletlenszerűen vannak meghatározva. A bónuszok:

Sárkánykő 1. bónusz 2. bónusz 3.-5. bónusz
Onyx sárkánykő.png Ónix +12 Életerő 12% Sötétség ellenállás 12% esély a nyilak elkerülésére

12% ellenállás a kritikus találatok ellen
12% ellenállás az átható találatok ellen
12% esély a testi támadások visszaverésére
12% esély a testi támadások kivédésére

Gyémánt sárkánykő.png Gyémánt +12 intelligencia 12% Jég ellenállás 18% készség kár

18% készség ellenállás
+18 Mágia védelem
+18 Mágikus támadás

Rubin sárkánykő.png Rubin +12 Erő 12% Tűz ellenállás 18% Átlagkár

18% ellenállás az átlagkár ellen
+240 Védelem
+360 Támadás

Jáde sárkánykő.png Jáde +600 MP 12% Szél ellenállás +3600 max TP

24% max TP
12% esély a TP elnyelésére
12% esély a TP visszanyerésre
6% esély a TP visszszívására

Saphir sárkánykő.png Zafír +12 Ügyesség 12% Föld ellenállás 18% erő a harcos/nindzsa/sura/sámán/vérfarkas ellen

18% védelem a harcos/nindzsa/sura/sámán/vérfarkas ellen

Gránát sárkánykő.png Gránát +1800 Max. TP 12% Villám ellenállás +1800 Max. MP

24% max MP
12% esély az MP regenerációra
12% esély az MP elnyelésére
6% esély az MP visszaszívására

Kiválaszthatom a Sárkánykő-elementált?

Nem. A Cor Draconis-ba rejtett Sárkánykő típusa véletlenszerűen dől el, és nincs előre meghatározva a felnyitás előtt.

Hogyan tudom megnyitni a Sárkánykő-alkímia leltáram?

Meg tudod nyitni a megfelelő gombra való kattintással a gyorsindító eszköztáron, vagy megnyitható az "O" billentyű használatával is.

Hogyan tudom felszerelni a Sárkánykövet?

Válaszd ki a garnitúrát és helyezd a kívánt Sárkánykövet a megfelelő színű foglalatba az element táblán. A garnitúra aktiválásához vagy deaktiválásához kattints a Sárkánykő-alkímia ablakának jobb alsó sarkában lévő megfelelő gombra.

Hogyan tudok eltávolítani egy felszerelt Sárkánykövet?

Az element tábláról a Sárkánykövet dupla kattintással vagy jobb gombbal való kattintással távolíthatod el. Az eljárás alatt megsemmisülhet, ilyenkor egy Sárkánykő-szilánk marad vissza, ami a leltáradba kerül. A Sárkány-fogó nagyobb sikerességi esélyt kínál és az Alkimista boltjában lehet megvásárolni.

Finomíthatom a Sárkánykövet?

Nyisd meg a Sárkánykő finomítást azzal, hogy beszélsz az Alkimistával. Ebben az ablakban növelheted a Sárkánykő szintjét, a tisztasági minőségét vagy osztályát. Egyszerűen csak kattints a megfelelő gombra és helyezd a kiválasztott követ a finomítási ablakba. Minden fajta eljáráshoz szükséged lesz további Sárkánykövekre vagy tárgyakra. A szükséges mennyiség látható az ablakban.


Szint növelése: ehhez szükséged van egy zöld, kék vagy rózsaszín Sárkány-babra is. Helyezd a Sárkánybabot és a követ a biztosított foglalatokba és válaszd a "Nemesít" gombot. Ha nem sikerül az eljárás, a Sárkánykő szintje eggyel csökken, vagy változatlan marad.

Szint.jpg


Tisztasági minőség növelése: a Sárkánykő tisztaságának növeléséhez négy darabra van szükséged ugyanazon minőségű kőből. Helyezd azokat a megfelelő foglalatokba és kattints a "Nemesít" gombra. Ha nem sikerül az eljárás, három Sárkánykő megsemmisül.
Nemesítés.jpg


Osztály növelése: Helyezd ugyanabból az osztályból a szükséges mennyiségű Sárkánykövet a megfelelő foglalatokba és kattints a "Nemesít" gombra. Mindig az első foglalatban lévő kő lesz használható. Minél magasabb osztályú a Sárkánykő, annál kevesebb kőre van szükséged a finomításhoz. Ha nem sikerül az eljárás, a Sárkánykő osztálya változatlan marad. Egy kivételével a többi kő megsemmisül.
Osztály.jpg


Megjegyzés: a kék és a rózsaszín színű Sárkány-bab nagyobb sikerességi esélyt kínál a zöldnél. Mindhárom színű megvásárolható a Tárgypiacon. A Zöld sárkány-babot dobják a Metinkövek is.
Megjegyzés: a Tárgypiacon található Cor Draconis nyers, metszett, ritka, antik és legendás osztályú Sárkánykővel.

Mennyi ideig tart egy felszerelt Sárkánykő, ha már egyszer aktiválva van?

Minden osztályba tartozó Sárkánykő, azonos ideig lehet aktív:

  • Nyers = 24 óra
  • Metszett = 24 óra
  • Ritka = 24 óra
  • Antik = 24 óra
  • Legendás = 24 óra

A felszerelt Sárkánykő lejárata akkor kezdődik, amikor az összeállítás aktiválva lett. A fennmaradó ideje megáll, ha deaktiválod az összeállítást.
Megjegyzés: az Idő-fogó használható a Sárkánykőből fennmaradó idő visszatöltésére. Ez a leltáradba kerül, és egy fel nem szerelt Sárkánykőre húzva válik belőle Idő elixír (kicsi), ami szintén a leltáradban lesz megtalálható. Ezt kell ráhúznod a kiválasztott Sárkánykőre. Az Idő-fogó az alkimista boltjából szerezhető meg.

Fel tudom tölteni a Sárkánykövet?

Igen, megteheted az Idő Elixír használatával.

  • Idő Elixír (kicsi) – A Sárkánykő fennmaradó idejét tartalmazza, az Idő-fogó használata által kinyerve.

Átadhatók a Sárkánykövek?

Csak az Antik és a Legendás sárkánykövekkel lehet kereskedni. A Sárkánykővel való kereskedéshez húzd azt közvetlenül a Sárkánykő-alkímia leltáradból a boltodba.

A Sárkánykő-alkímia egy a magas szintű játékosok számára a több játéklehetőség célból létrehozott rendszer. Sárkánylélek követ naponta ismétlődő küldetés során kaphattok.

Napi küldetés

A napi küldetés felvételéhez karaktereteknek legalább 30-as szintűnek kell lennie.

Amikor Sárkánykő szilánkot (24 órás időtartam) kaptok, egy küldetés jelenik meg és beszélnetek kell az Alkimistával, majd ott a menüben kiválasztani a Sárkánykő-szilánk lehetőséget. Az Alkimista elmondja, hogy 10 Sárkánykő szilánkra van szüksége. Amikor elviszitek az Alkimistának a 10 Sárkánykő szilánkot, becseréli azt egy "Cor Draconis (Nyers)"-re . Ha jobb gombbal kattintotok rá, kaptok egy véletlen színű Nyers Sárkánykövet (Ónix, Gyémánt, Rubin, Jáde, Zafír, Gránát), ami megjelenik a Sárkánykő-alkímia panelen. Ezt követően amíg a Sárkányszem ereje aktív és kigyűlik a 10 Sárkánykő szilánk, az automatikusan "Cor Draconis (Nyers)"-re változik. Egy nap 3 Sárkányszem ereje áll rendelkezésedre, ha ez elfogy beszélj az Alkimistával.

Különféle Cor Draconis található, különféle javulási esélyt tartalmazhatnak.


Cor Draconis Tartalom
Icon bg.png
Cor Draconis (Nyers).png
Cor Draconis (Nyers)
A nyers sárkánykövek osztályába tartozik
Icon bg.png
Cor Draconis+ (normál).png
Cor Draconis+ (normál)
A nyers sárkánykövek osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Atrum+ (normál).png
Cor Atrum+ (normál)
A nyers Sárkányónix osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Diamas+ (normál).png
Cor Diamas+ (normál)
A nyers Sárkánygyémánt osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Granatum+ (normál).png
Cor Granatum+ (normál)
A nyers Sárkánygránát osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Jadeit+ (normál).png
Cor Jadeit+ (normál)
A nyers Sárkányjáde osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Rubinum+ (normál).png
Cor Rubinum+ (normál)
A nyers Sárkányrubin osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel
Icon bg.png
Cor Saphirum+ (normál).png
Cor Saphirum+ (normál)
A nyers Sárkányzafír osztályába tartozik, véletlenszerű tisztasági minőséggel

Mit lehet csinálni ezzel a Nyers Sárkánykővel?

Felszerelhetitek a Nyers Sárkánykövet
Fejleszthetitek a Nyers Sárkánykő osztályát (több, azonos osztályba tartozó Sárkánykő szükséges hozzá)
Fejleszthetitek a Nyers Sárkánykő szintjét (Zöld, kék vagy rózsaszín Sárkánybab is szükséges hozzá)
Fejleszthetitek a Nyers Sárkánykő tisztasági minőségét (több, azonos minőségű Sárkánykő szükséges hozzá)

Lásd még

Sárkánykő