Harcos


Tartalomjegyzék

Harcos:

Harcos.jpg

A képességeiknek és a vastag páncéljuknak köszönhetően a Harcosok fontos szerepet játszanak a közelharcban. A nagyobb csatákat is a hatalmas fizikai erejükkel és kiegyensúlyozott, higgadt elméjükkel élik túl.

A választott specialitásuktól függően hatalmas sebzéseket tudnak végezni a harcmezőn a kétkezes kardokkal vagy a egykezes kard és pajzs kombinációjának használatával, amik bármely ellenfél támadása ellen védhetik a Harcost.

A leggyakrabban választott karakterosztály,: a magyar szervereken a játékosok majdnem 60%-a ezzel játszik. Általában ennél a karakternél a legjobb a védettség, támadóerő és életpontok aránya. A kardokat és az azoknál erősebb kétkezes bárdokat egyaránt használhatják. A fórumokon gyakran visszatérő panasz, hogy a harcos (főleg a testharcos) ereje és taktikai előnyei kiegyensúlyozatlanná teszik a játékot. Az érv, hogy felszerelése és készségkönyvei is irreálisnak tűnő összegekért kerülnek a piacokra, egyaránt elhangzik ez előbbi állítás ellen (hiszen nehéz megfizetni őket, ami hátrányt jelent) és mellett is (hiszen irreális összegekért is hamar elkelnek).


Testharcos:

Készségei a minél gyorsabb és erősebb támadást segítik, az ellenfelet harc közben gyakran lebéníthatja, és gyors ütéseivel könnyen képtelenné teheti a helyváltoztatásra. A legtöbb karakter ellen kitűnő, szörnyek ellen jó.


Mentálharcos:

Nagy fizikai védelme és erős, de lomha támadókészségei vannak. Szintén béníthat. Távharcban gyenge, közelharcban jó, szörnyek ellen kitűnő,fejlődős karakter.Specializáció

Testharcos

Testharcos
Kard aurája.png Kard aurája A támadó érték nő. A célponton sebzett értékbizonyos százaléka hozzáadódik a saját MP-hoz. A támadó érték bizonyos időre megnövekszik.
Forgo kard.png Forgó kard Forgasd körbe a kardot, hogy több ellenséget támadj meg. Átütő támadás.
Harci mamor.png Harci mámor Támadó és mozgási sebesség nő. Növeli az elszenvedett veszteségeket.
Szaguldas.png Száguldás Gyors vagy, mint egy lövedék. Dühös átütő támadás.
Haromiranyu vagas.png Háromirányú vágás Villámgyorsan vágod meg az ellenséget. Frontális vágás háromszor.
Életenergia.png Életenergia Összegyűjtöd valamennyi belső erőd, mely egyetlen erős lökésként robban ki. Frontális támadás.
Földrengés.png Földrengés Földrengést okoz egyetlen hatalmas csapással. Távolsági támadás. Frontális hatás egy vonalban. Pontosság bónusz.

Mentálharcos

Mentálharcos
Erős test.png Erős test A védekezés egy időre javul és nem veszítesz. Csökken a mozgási sebesség, nincs összeomlás.
Duborges.png Dübörgés Teríts le több ellenséget. Átütő támadás, ájulási esély.
Athatolas.png Áthatolás Szemből támadsz az ellenségre. Frontális, átütő támadás.
Kard utes.png Kard ütés Szemből támadsz az ellenségre. Távoli támadás, több cél támadása, ájulás.
Heves csapas.png Heves csapás Frontálisan támadsz az ellenségre. Átütő támadás, több cél elleni támadás.
Kardkör.png Kardkör Kardoddal a földre ütsz, melynek következtében a kiterjedő aura sebzi a környező ellenfeleket. Támadás a jelenlegi pozícióból több ellenfél ellen.
Földrengés.png Földrengés Földrengést okoz egyetlen hatalmas csapással. Távolsági támadás. Frontális hatás egy vonalban. Pontosság bónusz.


▲ A lap tetejére ▲