Utazás a Túlvilágba


Utazás a túlvilágba2.jpg

Lépjetek be a Túlvilág rendezvény kazamatába, és küzdjetek meg négy pokolian nehéz próbatétellel a Metin2-ben – csak a három birodalom legbátrabb hősei jelentkezzenek! Szálljatok szembe a végső főszörnnyel, Asmodeusszal, és temérdek egyedi tárgyat szerezhettek jutalomként!


Általános információk

Ezen a vadiúj rendezvényen négy ördögi próbatételt kell kiállnotok – lépjetek be a Túlvilágra, ahol csak a három birodalom legbátrabb hősei győzedelmeskedhetnek!

Egy pokoli kihívás vár rátok, aminek a végén le kell győznötök az utolsó főszörnyet, Asmodeust.

Az út során egyedi jutalmakat szerezhettek, mint például a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixét, aki összegyűjti nektek a zsákmányt, vagy a csodás Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzsot!

Hogy kell játszani?

A rendezvény 2 részből áll: az első részben szerezhettek tárgyakat, melyek a második részhez szükségesek. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára – itt kezdődik a második rész: meg kell küzdenetek a négy követtel, hogy szembeszállhassatok Asmodeusszal.

Mindkét játékrészt ismételni fogjuk a rendezvény során, így minden játékosnak lesz elég esélye Asmodeus ellen harcolni.

Túlvilág2.png

A rendezvény

Néha a világunk és a Túlvilág közti határ meggyengül és átjárhatóvá válik. Ekkor léphetnek színre az olyan rettenthetetlen hősök, mint ti. Szálljatok szembe a Túlvilág négy követével, hogy megküzdhessetek végül Asmodeusszal, a Kárhozat urával! Fantasztikus jutalmak várnak rátok, mint például a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixe, ami képes összegyűjteni nektek a zsákmányt vagy a vadiúj Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzs.

Így működik

Az Utazás a Túlvilágba rendezvény minden játékosnak elérhető 90-es szinttől.

Két részből áll:

 • 1. rész
A rendezvény első felében, amikor meggyengül a Túlvilág határa, a második részhez szükséges tárgyakat szerezhettek szörnyek legyőzésével és Halálláng.png Halálláng gyűjtésével. Ezek beválhatók Asmodeus kulcsra, Fekete levélre, Életvízre és Halott lélekre. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára. A tárgyak nem kerülnek a leltáratokba, hanem az Event panelen láthatóak.
Túlvilág1.png
 • 2. rész
A második részben keresztül kell küzdenetek magatokat a Túlvilágon. Itt lesznek segítségetekre azok a tárgyak, amiket az első részben gyűjtöttetek. Négy követet kell legyőznötök, hogy megküzdhessetek Asmodeusszal. Már ezen harcok során is lesz lehetőségetek néhány nagyszerű jutalmat szerezni. Ha sikeresek vagytok, és legyőzitek a hatalmas Asmodeust, akkor beléphettek a Megváltás isteni termébe, ahol még több pompás kincs vár rátok.

Belépés a kazamatába - a játék menete

A termekbe, termenként 10 Fekete levél átadása után léphettek be.
 • A Kárhozat az ítélethozás helye – itt küzdhettek meg az utolsó ellenféllel, Asmodeusszal. A Túlvilágnak ezen részébe csak a Hae-Tae őr segítségével léphettek be, és csak akkor, ha van nálatok egy Asmodeus kulcs vagy legyőztétek mind a négy követet. Halott lelkek használatával gyengíthetitek Asmodeust. Ezenfelül jelentős előnyre tehettek szert a harcban, ha viselitek a Kárhozat szettet (sisakból, páncélból és fegyverből áll). A Túlvilág talizmán.png Túlvilág talizmán szintén segítséget nyújt Asmodeus sötét ereje ellen.
 • A Túlvilág uraként Asmodeus sosem győzhető le véglegesen ezen a helyen; gyorsan visszatér a halálból, miután legyőztétek, és így ismét megküzdhettek vele. Minél gyakrabban sikerül legyőznötök, annál nagyobb jutalmat szerezhettek. Sok szerencsét!
 • Miután legyőztétek Asmodeust, beszéljetek ismét a Hae-Tae őrrel, és így eljuthattok a Megváltás térképre. Ezen a helyen egy Metint fogtok találni, amit el kell pusztítanotok, hogy megszerezzétek a végső jutalmat, ide értve értékes alapanyagokat az új Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzshoz vagy a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixéhez, a mágikus madárhoz zsákmánygyűjtő képességgel, ami lehetővé teszi, hogy összegyűjtse nektek a zsákmányt. Mindkét dolog a kikötőben található szobornál készíthető el.

Rendezvény tárgyak

Ezek a tárgyak az Event panelen láthatóak, nem kerülnek a leltáratokba.

Túlvilág4.png
 • A Fekete levél segítségével léphettek be a Túlvilágba. Ez megszerezhető 1 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • Az Életvíz lehetővé teszi, hogy újraéledjetek a Túlvilágban. Ez megszerezhető 5 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • A Halott lelkek lehetővé teszik Asmodeus maximum TP-jének csökkentését. Ezek megszerezhetők 10 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • Az Asmodeus kulcs segítségével közvetlenül beléphettek a Kárhozat térképre, és megküzdhettek Asmodeusszal anélkül, hogy a négy próbatételen legyőztétek volna a követeket. A kulcs megszerezhető 99 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).


Túlvilág3.png


Időtartama

2021

1. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. november 11. 10:00 (CET)
 • Vége: 2021. november 13. 23:00 (CET)

2. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. november 14. 0:00 (CET)
 • Vége: 2021. november 15. 23:00 (CET)

1. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. november 16. 0:00 (CET)
 • Vége: 2021. november 19. 23:00 (CET)

2. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. november 20. 0:00 (CET)
 • Vége: 2021. november 25. 23:59 (CET

1. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. december 22. 0:00 (CET)
 • Vége: 2021. december 26. 23:00 (CET)

2. rész időtartama

 • Kezdete: 2021. december 27. 0:00 (CET)
 • Vége: 2022. január 2. 23:59 (CET)

2022

1. rész időtartama

 • Rendezvény kezdete: 2022. február 15. 0:00 (CET)
 • Rendezvény vége: 2022. február 22. 23:00 (CET)

2. rész időtartama

 • Rendezvény kezdete: 2022. február 23. 0:00 (CET)
 • Rendezvény vége: 2022. március 3. 23:59 (CET)

 • 2022. július 14-19.


Rendezvények
10. Évforduló12. Évforduló14. Évforduló15. Évforduló
60 percAz öt szentély csatájaBattle RoyaleBirodalomváltó rendezvényCsászári választásokFoci dobásFőszörny-kaszáló eseményFőszörny-kaszáló esemény (évfordulós)Futball világbajnokság rendezvény
Hatszögletű kincsesláda dobásHal-kirakósHalloween rendezvényHoldfény kincsesláda dobás (szörnyekből) • Hópehely rendezvényHúsvéti rendezvény
KagylódobásKapd el a királytKáoszmetin dobásKarácsonyi eventekLátók párbajaLélek rendezvény
Manwoo rendezvényMegametin dobásMegafőszörny rendezvényMetinlázNyári rendezvényOkeyÖtkarikás játékokŐsi expedíció
PlayApartTogetherPvP bajnokságRamadán rendezvényRamadán arató fesztiválSung Mahi inváziójaSushi rendezvénySzörnyhármas MemóSzörny-vadászatSzupermetin dobás
Télapó zoknijaiUtazás a TúlvilágbaValentin-napi rendezvényVér rituáléVirág rendezvényYut Nori játékZodiákus apokalipszis

Arató fesztiválCor Draconis és Finom kelme dobásFejleszthető hátas dobás

Holdfényláda dobásMetineső - állandó eventZöld sárkány-bab dobás


Adventi kerékAurák kerekeAzrael kerekeBajnokok kerekeBónusz-kerékCor Draconis bányaDzsinn kereke

Évfordulós kerékFarsangi kerékFélhold kerékFénypontok kerekeHalloween kerékHázikedvenc-kerékHősök kerekeHúsvéti kerékIszonyat kerekeKarácsonyi kerékKártyák kerekeKereskedés kerekeKicune kerékKihívás kerekeKincsek kerekeKirálytigris kerékLátók kerekeLátók misztikus kerekeMetinláz kereke
Nap-éj egyenlőség kerekeNapos napok kerekeNyári kerékOkey kerékÖsszetartás kerekeŐszi szél kerekeRénszarvas kerekeRémségek kerekeRémségek kereke 2022Rémület kerekeRománc kerekeSivatagi Hold kerékSzenteste kerékSzerelem kerekeSzívek kereke
Talizmánok kerekeTávol-Kelet kerekeTéli csodaország kerékÚjév kerekeÚj kalandorok kerekeÜnnepi szerencsekerékValentin-kerékVidámság kerekeVégzet kerekeZöld kerék


Adventi kalendáriumBabiloni kincsesládaBónusz időNapi ajándékok a tárgypiaconTombolaVillám aukció

Bányász rendezvényBirodalmi harcFőszörnyek teadélutánja

GM esküvőGyertek velünk a Démon Toronyba!Metineső
OX


Egyéb események