Utazás a Túlvilágba


Utazás a túlvilágba2.jpg

Lépjetek be a Túlvilág rendezvény kazamatába, és küzdjetek meg négy pokolian nehéz próbatétellel a Metin2-ben – csak a három birodalom legbátrabb hősei jelentkezzenek! Szálljatok szembe a végső főszörnnyel, Asmodeusszal, és temérdek egyedi tárgyat szerezhettek jutalomként!


Általános információk

Ezen a vadiúj rendezvényen négy ördögi próbatételt kell kiállnotok – lépjetek be a Túlvilágra, ahol csak a három birodalom legbátrabb hősei győzedelmeskedhetnek!

Egy pokoli kihívás vár rátok, aminek a végén le kell győznötök az utolsó főszörnyet, Asmodeust.

Az út során egyedi jutalmakat szerezhettek, mint például a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixét, aki összegyűjti nektek a zsákmányt, vagy a csodás Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzsot!

Hogy kell játszani?

A rendezvény 2 részből áll: az első részben szerezhettek tárgyakat, melyek a második részhez szükségesek. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára – itt kezdődik a második rész: meg kell küzdenetek a négy követtel, hogy szembeszállhassatok Asmodeusszal.

Mindkét játékrészt ismételni fogjuk a rendezvény során, így minden játékosnak lesz elég esélye Asmodeus ellen harcolni.

Túlvilág2.png

A rendezvény

Néha a világunk és a Túlvilág közti határ meggyengül és átjárhatóvá válik. Ekkor léphetnek színre az olyan rettenthetetlen hősök, mint ti. Szálljatok szembe a Túlvilág négy követével, hogy megküzdhessetek végül Asmodeusszal, a Kárhozat urával! Fantasztikus jutalmak várnak rátok, mint például a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixe, ami képes összegyűjteni nektek a zsákmányt vagy a vadiúj Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzs.

Így működik

Az Utazás a Túlvilágba rendezvény minden játékosnak elérhető 90-es szinttől.

Két részből áll:

 • 1. rész
A rendezvény első felében, amikor meggyengül a Túlvilág határa, a második részhez szükséges tárgyakat szerezhettek szörnyek legyőzésével és Halálláng.png Halálláng gyűjtésével. Ezek beválhatók Asmodeus kulcsra, Fekete levélre, Életvízre és Halott lélekre. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára. A tárgyak nem kerülnek a leltáratokba, hanem az Event panelen láthatóak.
Túlvilág1.png
 • 2. rész
A második részben keresztül kell küzdenetek magatokat a Túlvilágon. Itt lesznek segítségetekre azok a tárgyak, amiket az első részben gyűjtöttetek. Négy követet kell legyőznötök, hogy megküzdhessetek Asmodeusszal. Már ezen harcok során is lesz lehetőségetek néhány nagyszerű jutalmat szerezni. Ha sikeresek vagytok, és legyőzitek a hatalmas Asmodeust, akkor beléphettek a Megváltás isteni termébe, ahol még több pompás kincs vár rátok.

Belépés a kazamatába - a játék menete

A termekbe, termenként 10 Fekete levél átadása után léphettek be.
 • A Kárhozat az ítélethozás helye – itt küzdhettek meg az utolsó ellenféllel, Asmodeusszal. A Túlvilágnak ezen részébe csak a Hae-Tae őr segítségével léphettek be, és csak akkor, ha van nálatok egy Asmodeus kulcs vagy legyőztétek mind a négy követet. Halott lelkek használatával gyengíthetitek Asmodeust. Ezenfelül jelentős előnyre tehettek szert a harcban, ha viselitek a Kárhozat szettet (sisakból, páncélból és fegyverből áll). A Túlvilág talizmán.png Túlvilág talizmán szintén segítséget nyújt Asmodeus sötét ereje ellen.
 • A Túlvilág uraként Asmodeus sosem győzhető le véglegesen ezen a helyen; gyorsan visszatér a halálból, miután legyőztétek, és így ismét megküzdhettek vele. Minél gyakrabban sikerül legyőznötök, annál nagyobb jutalmat szerezhettek. Sok szerencsét!
 • Miután legyőztétek Asmodeust, beszéljetek ismét a Hae-Tae őrrel, és így eljuthattok a Megváltás térképre. Ezen a helyen egy Metint fogtok találni, amit el kell pusztítanotok, hogy megszerezzétek a végső jutalmat, ide értve értékes alapanyagokat az új Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzshoz vagy a Megváltás főnixe pecsét.png Megváltás főnixéhez, a mágikus madárhoz zsákmánygyűjtő képességgel, ami lehetővé teszi, hogy összegyűjtse nektek a zsákmányt. Mindkét dolog a kikötőben található szobornál készíthető el.

Rendezvény tárgyak

Ezek a tárgyak az Event panelen láthatóak, nem kerülnek a leltáratokba.

Túlvilág4.png
 • A Fekete levél segítségével léphettek be a Túlvilágba. Ez megszerezhető 1 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • Az Életvíz lehetővé teszi, hogy újraéledjetek a Túlvilágban. Ez megszerezhető 5 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • A Halott lelkek lehetővé teszik Asmodeus maximum TP-jének csökkentését. Ezek megszerezhetők 10 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).
 • Az Asmodeus kulcs segítségével közvetlenül beléphettek a Kárhozat térképre, és megküzdhettek Asmodeusszal anélkül, hogy a négy próbatételen legyőztétek volna a követeket. A kulcs megszerezhető 99 Halálláng.png Halállángért (80% eséllyel).


Túlvilág3.png

Új küldetések a Túlvilághoz

Túlvilág küldetés portál.jpg

 • Készüljetek fel egy lebilincselő kihívásra, ami garantáltan mozgásban tart titeket! Új küldetések, titokzatos ellenfelek és fantasztikus jutalmak várnak a Túlvilágon!
 • Az első ilyen küldetéssorozatot tartalmazó event 2023. július 24-én került be a játékba.
 • Nézzetek szembe a sötétséggel, és álljátok ki az új küldetések próbáját!
 • A különleges kaland-portál weboldalunk az új küldetésekkel a rendezvény utáni napig marad elérhető.

Új küldetés portál

 • Lesz egy új beépített weboldal a játékban a küldetésekhez (hasonló, mint a Battle Pass-nál). Itt áttekinthetitek az aktuális eredményeitek a Túlvilághoz, ide értve a küldetések és jutalmak összes részletét.
Túlvilág panel.png
 • Több információhoz juthattok, ha az egereteket az "i" gomb fölé viszitek a weboldalon.
Túlvilág i.png
 • Összesen 6 küldetés lesz elérhető. A küldetések szólhatnak főszörnyek megöléséről (például Asmodeus) vagy a kovácsolási készségeitek prezentálásáról egy Kárhozat pajzs.png Kárhozat pajzs készítésével. Jutalomként olyan dolgok várnak rátok, mint a Kárhozat kulcs+.png Kárhozat kulcs+, Cor Draconis (antik).png Cor Draconis (antik), Ékszeres doboz.png Ékszeres doboz és még sok más.
 • Az egyedi küldetés listák kinyithatók/becsukhatók. Minden küldetéshez tartozik egy eredményjelző, leírás, az egyedi feladatok, jutalmak és egy gomb a jutalmak begyűjtéséhez.
 • A küldetés eredményjelző változtatja a színét a küldetés állapotától függően:
sárga, amikor a küldetés még folyamatban van,
zöld, ha elkészült, és
kék, amikor a jutalom már begyűjtésre került.

Megjegyzés a küldetésekhez

 • Teljesítsetek küldetéseket a jutalmak megszerzéséhez!
 • Az eredményeitek néhány óránként kerülnek frissítésre, ami eltarthat egy kis ideig. Kérjük, figyeljetek arra, hogy ezen idő alatt lehetnek folyamatban levőnek mutatott küldetések, akkor is, ha már teljesítettétek őket.
 • Az ismételhető küldetések csak akkor indulnak újra, ha begyűjtöttétek a jutalmat, szóval ne felejtsetek el rendszeresen rájuk nézni.
 • A napi küldetések 23:59-kor (CEST) indulnak újra.
 • A heti küldetések minden vasárnap 23:59-kor (CEST) indulnak újra.
 • A havi küldetések a hónap utolsó napján 23:59-kor (CEST) indulnak újra. Mivel ezek a küldetések ismételhetők, folyamatosan jutalmakat szerezhettek belőlük!
 • Az egyedi küldetések csak egyszer teljesíthetők.
 • Ha feloldottatok egy jutalmat, kattintsatok rá a begyűjtéséhez. A jutalom a jelenleg aktív karakteretek postaládájába kerül elküldésre.

A küldetések

A próbák leküzdése

Túlvilág 1.png

Harc a Túlvilágért

Túlvilág 2.png

Megváltás

Túlvilág 3.png

A Kárhozat pajzs

Túlvilág 4.png

A Kárhozat ereje

Túlvilág 5.png

A Túlvilág felszabadítása

Túlvilág 6.png


Rendezvények
10. Évforduló12. Évforduló14. Évforduló15. Évforduló
60 percAz öt szentély csatájaBattle RoyaleBirodalomváltó rendezvényCsászári választásokFoci dobásFőszörny-kaszáló eseményFőszörny-kaszáló esemény (évfordulós)Futball világbajnokság rendezvény
Hatszögletű kincsesláda dobásHal-kirakósHalloween rendezvényHoldfény kincsesláda dobás (szörnyekből) • Hópehely rendezvényHúsvéti rendezvény
KagylódobásKapd el a királytKáoszmetin dobásKarácsonyi eventekKincsvadászatLátók párbajaLélek rendezvény
Manwoo rendezvényMegametin dobásMegafőszörny rendezvényMetinlázNyári rendezvényOkeyÖtkarikás játékokŐsi expedíció
PlayApartTogetherPvP bajnokságRamadán rendezvényRamadán arató fesztiválSung Mahi inváziójaSushi rendezvénySzörnyhármas MemóSzörny-vadászatSzupermetin dobás
Télapó zoknijaiUtazás a TúlvilágbaValentin-napi rendezvényVér rituáléVirág rendezvényYut Nori játékZodiákus apokalipszis

Állandó eventek

Arató fesztiválMetineső - állandó eventHoldfény kincsesláda dobás (normál) - állandó eventHalkirakós - állandó event
Zsákmány-vadászat kategória
Finom kelme dobásCor Draconis dobásFejleszthető hátas dobás - Kapd el a hátasod!Holdfényláda dobásZöld sárkány-bab dobás


Adventi kerékA Szfinx kerekeAurák kerekeAzrael kerekeBajnokok kerekeBálnák kerekeBarátság kerekeBónusz-kerékCor Daemonis kerékCor Draconis bányaDzsinn kerekeÉjszfinx kerekeEllentétek kerekeÉvfordulós kerékÉvfordulós kerék 2023Farsangi kerékFélhold kerék
Fénypontok kerekeHalloween kerékHázikedvenc-kerékHomok kerekeHősök kerekeHúsvéti kerékHúsvéti idő kerekeHűség kerekeIszonyat kerekeJégkorszak kerekeJégmacska kerekeKarácsonyi kerékKártyák kerekeKereskedés kerekeKicune kerékKihívás kerekeKincsek kerekeKincsvadászok kerekeKirálytigris kerék
Látók kerekeLátók misztikus kerekeLátók párbaja kerékMetinláz kerekeNap-éj egyenlőség kerekeNapos napok kerekeNyári kerékOkey kerékÖsszetartás kerekeŐszi szél kerekeRémségek kerekeRémségek kereke 2022Rénszarvas kerekeRémület kerekeRománc kereke
Szén krampusz kerekeSzenteste kerékSzerelem kerekeSivatagi Hold kerékSzívek kerekeTalizmánok kerekeTávol-Kelet kerekeTéli csodaország kerékÚjév kerekeÚj kalandorok kerekeÜnnepi szerencsekerékValentin-kerékVégzet kerekeVidámság kerekeZöld kerék

Adventi kalendáriumBabiloni kincsesládaBónusz időNapi ajándékok a tárgypiaconTombolaVillám aukció

Bányász rendezvényBirodalmi harcFőszörnyek teadélutánja

GM esküvőGyertek velünk a Démon Toronyba!Metineső
OX


Egyéb események