Okey


Okey rendezvény.jpg

Az Okey játék fajtái

 • Kétféle Okey játék létezik, különbség a megszerezhető ládák tartalmában és a ládákhoz szükséges pontok számában van, maga játék menete mind a két Okey játéknál ugyanaz.
 • A minijáték háttere is eltérő.
 • Létezik Normál és Speciális Okey esemény.
 • A normál az az úgynevezett "nyári Okey", a speciális pedig a "karácsonyi" változat.
 • Az utóbbi időkben főként a speciális változatot tették be rendezvényként, így azok a ládák, amelyekből különféle gyűrűket lehetett nyitni, már nagyon ritkák.
 • Megkülönböztetni a ládákat a pontok, és a leírásuk alapján lehet, ez azért lényeges, mert az Arany Okey láda pontszáma mindkét esetben megegyezik. Ha az van a leírásban, hogy "E díj megnyeréséhez érj el...az Okey játékban.", akkor az a normál esemény ládája, ha pedig ez: "E díj megnyeréséhez érj el...az okey játékban.", akkor az a speciális rendezvény ládája. már csak a szerint lehet, hogy a speciális ezüst és arany ládáknál a leírásba bekerült: " Esélyed nyílik egy Prémium magánbolt (1 nap) megszerzésére".

Az Okey játék

A kártyák megszerzéséhez szörnyeket kell legyőznötök.

Ha összegyűjtöttetek és egyberaktatok 24 Okey gyűjthető kártya.png Okey kártyát, automatikusan kaptok egy Okey kártyaszett.png Okey kártyaszettet, amivel elkezdhettek játszani.

A kártyák és a pakli nem kerül már a leltárba, hanem az event panelen látható:
OkeyújUI.png

Mielőtt elindítjátok a játékot, ellenőrizzétek, hogy van-e nálatok egy szett és 30.000 Yang.png Yang.

Kártyákhoz a Tárgypiacon is hozzájuthatsz.

Elérhető a rendezvény ideje alatt:

A játék célja csoportok és sorozatok előállítása:

Azonos értékű kártyák együtt egy csoportot alkotnak (pl. 7, 7, 7). Minél kisebbek a kártyák értékei, annál kevesebb pont jár értük. Egy sorozatot legalább három egymást követő kártyalap alkot (pl. 6, 7, 8). Minél kisebbek a kártyák értékei, annál kevesebb pont jár értük. Az egyszínű sorozatért több pont jár, mint a különböző színűekért.

Így kell játszani

 • Kattintsatok bal egérgombbal a Okey kártyaszett.png paklira az első 5 kártya felfedéséhez.
 • Szerezzetek pontokat 3 kártya kiválasztásával. (Irányítás: bal kattintás = kártya kiválasztása, jobb kattintás = kártya végleges elvetése)
 • Minél több pontot értek el a játék végéig, annál nagyobb jutalmat kaptok.

Díjak

A játék befejezése után a díjat közvetlenül a leltáratokba kapjátok.

Normál Okey

A ládák értékes és hasznos tárgyakat tartalmaznak a hősötöknek, például: A halálos erő gyűrűje.png A halálos erő gyűrűje, Cor Draconis (titokzatos).png Cor Draconis (titokzatos) és még sok minden mást!

Speciális Okey


Toplista

Okey asztal

Szeretnétek nyertesként ismertté válni? Próbáljatok felkerülni a toplistára! Ezzel lehetőségetek van több ládát nyerni. A toplistát az Okey asztalnál tekinthetitek meg. A toplistán elért helyezésért járó jutalom a rendezvény vége után gyűjthető be:

Normál Okey

Speciális Okey


Megjegyzés

 • Az

ESC vagy az x billentyű lenyomásával bármikor megállíthatjátok a játékot. A térképváltás vagy teleportálás véget vet a játéknak!

 • Az eldobott lapokat már nem kaphatjátok vissza, szóval döntsetek okosan!
 • A félbehagyott játékok nem lesznek visszatérítve! Döntsétek el előre, milyen helyszínen szeretnétek játszani.
 • Az Okey asztal eltűnik a játékból 7 nappal a rendezvény vége után. De addig megtekinthetitek az Okey ládák tartalmát. A nem begyűjtött jutalmak elvesznek és nem kerülnek visszatérítésre.