Készségkönyv


Készségkönyv
Kép
Icon bg.png
Készségkönyv.png
Leírás

Növeli a mesteri készség szintjét.

Rendeltetés
Mesteri készségek fejlesztésére használható
Küldetés

Ez a tárgy nem szükséges küldetésekhez.

Honnan


Készségkönyv IS.png

Továbbiak
  • Jelenleg 54 különböző készségkönyv található a játékban, mint páldául a Leshely készségkönyv. A szintlépések után mindig kapsz egy új képesség pontot amellyel növelheted az általad választott képességpontot a képességek lapon. 17-20 szint között válthat egy képesség "mester" szintűvé.
  • Ha több mint 17-es szinten vált át egy képesség akkor mindegyik csúszni fog. Lásd még ezzel kapcsolatban: A Készségek 2.1-es pontját: "Ha nem vált 17-es szinten."
  • A képességek az adott képesség nevével ellátott készségkönyvel fejleszthetőek a "mester" képesség szintig. A könyv sikeressége a szerencsétől függ. A Koncentrált olvasás nevű tárggyal lehet az olvasás sikerességét növelni 2.5-szeresére.
  • A készségkönyvek olvasásához 20.000 EXP-re van szükség. Miután elolvastál egy készségkönyvet 18-30 órát kell várni amíg az adott képességre újra olvashatsz, minden más készségre olvashatsz ettől függetlenül. Az átlagos várakozási idő 24 óra.
  • A 10 mester képesség szint után azaz M10 képesség szint után "nagymester" szintre vált az adott készség. Minél nagyobb a mester képesség szint annál több könyvet kell sikeresen elolvasnod míg a következő szintre vált a képesség.
  • Lásd még: a "Ha Mester szintű a készség" A A készségek lapon a 2.2-es pontot.
Átadható Eldobás Tárolás Halmozható
NPC Kereskedés Bolt
BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld Piroskereszt.pngNem

▲ Lap tetejére ▲