Hátasok

Általános információ

A Hátas 75-ös szinttől használható, mint a . A hátasok előnye, hogy használhatóak a loképességek, valamint bizonyos mennyiségű védelmet, illetve erőt adnak. Ezeket csak 5 percig lehet használni. Ha az idő lejár, az állat eltűnik. A CTRL + G használata során az állat eltűnik, a karakter leszáll. Ha nem használjuk ezt a kombinációt, mialatt a hátason ülünk, a karakter a földre kerül, a pecsét a leltárban lesz. Használjuk a leltárban lévő pecsétet és ismét a hátason ülhetünk.

Megjegyzés: Ha hátast szeretnél használni, el kell küldeni a lovat, ellenkező esetben nem működik a pecsét.

Beszerezhető

A Lélekbarlangban 75 Szint feletti szörnyek Rothadt Fadobozt Rothadt Fadoboz dobnak.
A ládák tartalma:

Ezekkel a pecsétekkel hívhatóak a hátasok. Minden pecsétet Heuk-Youngnál lehet átváltani, ha pl. a szint nem megfelelő.

Különböző Hátasok

Vaddisznó

Vaddisznó 75-ös Szinttől.

Speciális: 75 ponttal növeli a védelmet.

Farkas

Farkas 80-as szinttől.

Speciális: 100 ponttal növeli a védelmet.

Tigris

Tigris 85-ös szinttől.

Speciális: 125 ponttal növeli a védelmet. .

Oroszlán

Oroszlán 85-ös szinttől.

Speciális: 200 ponttal növeli a támadó értéket.

Különleges Hátasok

Részletes infó az adott pecsétről a saját oldalán található.

Fehér oroszlán

Fehér oroszlán 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Fehér oroszlán pecsét.png

Fehér oroszlán pecsét 40 óráig tart (tiszta lovaglási idő). Amíg az oroszlánon lovagolunk 30%-kal több EXP-t kapunk. Ez az EXP bónusz összeadódik más bónuszokkal. Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Harci vadkan

Harci vadkan 20-as Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Harci vadkan-pecsét.png

Harci vadkan-pecsét 480 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és átadható. Amíg a harci vadkanon lovagolunk 20%-kal több kár-t okoz a Szörnyek ellen.Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Harci farkas

Harci farkas 20-as Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Harci farkas-pecsét.png

Harci farkas-pecsét 480 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és átadható. Amíg a hátast használjuk 10%-kal nő az esély a kritikus találatra. Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Királytigris

A Királytigris hat különböző színben található (Kék, Vörös, Arany, Szürke, Zöld és Fehér).
Királytigris(kék) Királytigris(vörös) Királytigris(arany) Királytigris(szürke) Királytigris(zöld) Királytigris(fehér) 1-es Szinttől.

Speciális: A Királytigris-pecsét 480 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és átadható. Amíg a királytigrisen lovagolunk 30%-kal több EXP-t kapunk. Ez az EXP bónusz összeadódik más bónuszokkal. Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Vihartigris

Vihartigris 20-as Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Vihartigris-pecsét.png

Vihartigris-pecsét 480 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Amíg a Vihartigrisen lovagolunk 10%-kal nő a kritikus találat esélye. Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Harci oroszlán

Harci oroszlán 20-as Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Harci oroszlán-pecsét.png

Harcioroszlán-pecsét 480 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Amíg a Harci oroszlánon lovagolunk 10%-kal kevesebb kár-t kapunk. Harcolhatunk a hátasról, valamint a lóképességeket is használhatjuk.

Rénszarvas

Rénszarvas 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Rénszarvas-pecsét.png

Rénszarvas-pecsét nem átadható és 7 napig tart. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Sajátos lovaglási stílusa van.

Equus Porphyreus

Equus Porphyreus 1-es Szinttől.

Speciális: Az

Icon bg.png
Equus Porphyreus-pecsét.png

Equus Porphyreus-pecsét 360/720 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Üstökös

Üstökös 1-es Szinttől.

Speciális: Az

Icon bg.png
Üstökös-pecsét.png

Üstökös-pecsét 7, vagy 28 napig használható, de nem átadható. Ez csak a Tárgypiacon érhető el. a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Sarki ragadozó

Sarki ragadozó 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Sarki ragadozó-pecsét.png

Sarki_ragadozó-pecsét 720 óráig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Ez csak a 2013-as Tavaszi Tombolán volt elérhető. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Páncélozott panda

Páncélozott panda 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Páncélozott panda-pecsét.png

Páncélozott panda-pecsét 7, vagy 15 napig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Ez csak a Tárgypiacon érhető el. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Rémálom

Fekete egyszarvú 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Rémálom pecsét.png

Rémálom pecsét 15 napig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. A Tárgypiacon és a Végzet kerekén érhető el a játékban. Harcolhatunk a hátasról, a lóképességeket is használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Egyszarvú

Fehér egyszarvú 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Egyszarvú pecsét.png

Egyszarvú pecsét 30 napig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Gameforge Card ( jelenleg csak Németországban) beváltásával érhető el 2013. december 12-2014. január 8. Valamint a Jégföld-túlélőcsomag tartalmazza. Harcolhatunk a hátasról, a lóképességeket is használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-nal több mozgási sebességet kapunk.

Fekete párduc

Fekete párduc 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Fekete párduc pecsét.png

Fekete párduc pecsét 15 napig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Csak a Végzet kerekén érhető el a játékban. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 30-al több mozgási sebességet kapunk.


Leopárd

Leopárd 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Leopárd pecsét.png

Leopárd pecsét 15 napig tart (tiszta lovaglási idő) és nem átadható. Csak a Végzet kerekén érhető el a játékban. Harcolhatunk a hátasról, azonban a lóképességeket nem használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 30-al több mozgási sebességet kapunk.

Muffin

Muffin barnaMuffin kékMuffin zöld 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Muffin pecsét.png

Muffin pecsét nem átadható, a

Icon bg.png
Muffin pecsét (barna).png

Muffin pecsét (barna) 3 óráig, a

Icon bg.png
Muffin pecsét (kék).png

Muffin pecsét (kék) 5 óráig, a

Icon bg.png
Muffin pecsét (zöld).png

Muffin pecsét (zöld) 8 óráig tart (tiszta lovaglási idő). 2015.03.27. és 2015.04.12. között érhető el a Tárgypiacon. Harcolhatunk a hátasról, a lóképességeket is használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 20-al több mozgási sebességet kapunk.

Nugget

Nugget barnaNugget kékNugget zöld 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Nugget pecsét.png

Nugget pecsét nem átadható, a

Icon bg.png
Nugget pecsét (barna).png

Nugget pecsét (barna) 3 óráig, a

Icon bg.png
Nugget pecsét (kék).png

Nugget pecsét (kék) 5 óráig, a

Icon bg.png
Nugget pecsét (zöld).png

Nugget pecsét (zöld) 8 óráig tart (tiszta lovaglási idő). 2015.03.27. és 2015.04.12. között érhető el a Tárgypiacon. Harcolhatunk a hátasról, a lóképességeket is használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 20-al több mozgási sebességet kapunk.


Fekete ló

Fekete ló 1-es Szinttől.

Speciális: A

Icon bg.png
Fekete ló pecsét.png

Fekete ló pecsét nem átadható, 7 napig, 15 napig, 30 napig, vagy 60 napig tart (tiszta lovaglási idő). A Nyári event alkalmával érhető el a játékban. Harcolhatunk a hátasról, a lóképességeket is használhatjuk. Ha ezen lovagolunk 60-al több mozgási sebességet kapunk.

Lásd még