Fejleszthető hátasok

Fejleszthető hátasok.jpg

Mi az a Fejleszthető hátasok rendszere?

Ez egy fejlesztési rendszer. Azt jelenti, fejleszteni tudsz bizonyos hátasokat, így azok megülése közben is harcolhatsz, előre meghatározott bónuszokat adnak és képesek használni a ló-képességeket is. Három különböző szint van: fiatal állat (Fiatal [hátas]), fejlődő (Vad [hátas]) és teljesen kifejlett hátas (Szelídített [hátas]).Hol szerezhetek fejleszthető hátast?

A Tárgypiacon találsz tanúsítványokat, melyek egy meghatározott hátasra érvényesek. Add át a Lovászinasnak, ő fogja lecserélni a tanúsítványt egy Fiatal hátasra.
A tanúsítványt megszerezheted dropként a játékban is: MINDEN NAP 19:00 ÉS 21:00 KÖZÖTT!


Hogyan választhatom ki a bónuszt?

Amikor lecseréled a tanúsítványod egy fejleszthető hátasra, a Lovászinas megkérdezi, milyen fajta bónuszt szeretnél. Szörnyek elleni erő, tapasztalat, életerő, védelem vagy támadóérték bónusz közül választhatsz. A megfelelő bónusz akkor aktiválódik, amikor egy szinttel feljebb fejleszted a hátasod.Milyen szintre van szükségem ahhoz, hogy megülhessek egy fejleszthető hátast?

Már 1-es szinttől kezdve megülheted a fejleszthető hátast, mely a gyalogláshoz képest nagyjából 30%-kal gyorsabb haladást eredményez. 1-es Szinttől használható a Fiatal hátas, 35-ös Szinttől használható a Vad hátas, 50-es Szint-től használható a Szelídített hátas. Cserébe mindegyikről lehet ütni, akkor is, ha nincs csata lovad.


Mikor tudom fejleszteni a hátasom?

Ha rendelkezel Felfegyverzett ló könyvvel (11-es ló-szinttől) és elérted a 30-as szintet, Fiatal hátasod Vad hátassá fejlesztheted. Annak továbbfejlesztéséhez teljesen kifejlett, Szelíd hátassá, legalább 50-es szintűnek kell lenned, használatához birtokolnod kell a Katonai ló könyvet (21-es szintű ló).Milyen hatásai vannak a különböző hátas szinteknek?

Amíg a fiatal hátas lehetővé teszi a lovaglást és ezáltal a gyaloglásnál 30%-kal gyorsabb haladást, valamint harcolhatsz a hátáról, a vad hátas használatának még egy előnye van: harcolhatsz a hátáról, megnöveli a mozgási sebességet 40%-kal és aktiválódik a megvásárolt hátashoz tartozó adott bónusz. Harmadik szinten, a szelíd hátas 50%-kal gyorsabb mozgási sebességet biztosít, növekszik a bónusz mértéke, és használhatóvá válnak a ló-képességek is a csatában.

  • Szörnyek elleni erő -> Vad: 3% / Szelídített: 5%
  • Több EXP -> Vad: 3% / Szelídített: 5%
  • Több TP -> Vad: 250 / Szelídített: 500
  • Védelem -> Vad: +50 / Szelídített: +150
  • Támadás -> Vad: +30 / Szelídített: +100

Hogyan fejleszthetem a Fejleszthető hátasom?

Amint te és hátasod teljesítitek az említett fejlesztési követelményeket, a Lovászinas végigvezet az ehhez tartozó küldetésen. Hátasod fejlesztéséhez szükséged lesz a következő tekercsek egyikére is: Fejlődés tekercse (Fiatal hátasod Vad hátasra cseréli) vagy Változás tekercse (Vad hátasod Szelíd hátassá alakítja). Ehhez vadásznod kell az Óriások földjén és Kígyóréten.Fejleszthetem a fiatal állatom közvetlenül szelíd hátassá?

Nem, mindenkinek követnie kell a szakaszokat. Nem ugorhatsz át egy szintet.Mennyi ideig marad hozzám hűséges a hátasom?

A hátasok időtartama 7 nap.

12.4-es verzióra történő frissítéssel képesek lesztek meghosszabbítani Fejleszthető hátasotok élettartamát. Ennek elérésére többféle lehetőség van:

  • Minden fejlesztéssel, amikor Fejleszthető hátasotok eléri a következő szintet, az élettartama szintén nő 1 és 4 nap közötti időtartammal, véletlenszerűen.
  • Ha már a legmagasabb szintű Fejleszthető hátasotok van (Szelídített hátas), aminek az élettartama rövidebb egy napnál, meghosszabbíthatjátok azt. Ehhez szükségetek van egy Változás tekercsére és 200.000 Yangra. Ha megfeleltek minden feltételnek, hátasotok élettartamának 0 - 3 nappal (az időtartam véletlenszerűen kerül meghatározásra) történő meghosszabbításához keressétek fel a Lovászinast.
  • A Tárgypiacról beszerezhető Erő snack erőt ad Fejleszthető hátasotoknak, hogy további 7, 15 vagy 30 napon át folytathassa a harcot mellettetek. Keressétek fel a Lovászinast, hogy átváltsa az Erő snack-et a kiválasztott hosszabbítási időtartamra.

Különféle hátasok

Oroszlán

Fiatal OroszlánVad OroszlánSzelídített Oroszlán

Vaddisznó

Fiatal VaddisznóVad VaddisznóSzelídített Vaddisznó

Farkas

Fiatal FarkasVad FarkasSzelídített Farkas

Tigris

Fiatal TigrisVad TigrisSzelídített Tigris

Rénszarvas(fiú)

Fiatal RénszarvasVad RénszarvasSzelídített Rénszarvas

Rénszarvas(lány)

Fiatal RénszarvasVad RénszarvasSzelídített Rénszarvas

Dragor

Fiatal DragorVad DragorSzelídített Dragor

Moa

Fiatal MoaVad MoaSzelídített Moa

Lásd még