Conquerors of Yohara

Conquerors of Yohara.jpg

Eljött az idő – Az új kontinens megjelent a horizonton, és elindulhattok a meghódítására! Számos új, akciódús funkció és újdonság vár rátok a hatalmas Metin2 frissítésben, mely a Conquerors of Yohara nevet viseli. Itt megtalálhatjátok az új tartalmakkal kapcsolatos részleteket. Az útmutatónk leír minden részletet arról, hogyan vágjatok neki az új kontinensnek, és hogyan juthattok oda.

Általánosságban

Harcos szobra
  • Ez a frissítés 2020.09.09-től érhető el az Új kontinensen található Harcos szobrán keresztül.
  • Az Új kontinensre kétféleképpen lehet eljutni: vagy a Hidra gyűrűjén keresztül, vagy pedig úgy, hogy a játékosok teljesítik a Hajó megvédése pályát.
  • Hatalmas, lenyűgöző, rengeteg kaland! Számtalan vadi új tartalom vár a nagy Metin2 frissítésben.
  • Váljatok Bajnokká, nézzetek szembe ismeretlen szörnyek hadával, fedezzetek fel új kazamatákat, szerezzetek passzív bónuszokat a Lélekereklyékből, készítsétek el saját kiegészítőiteket és még megannyi más dolog vár!

Az új területen a következők várnak rátok:

Bajnokszintek

A 120-as szint nem elég! Az új kontinensen Bajnokká válhattok, és 30 új szinten keresztül fejlődhettek tovább. Ezekhez a szintekhez tapasztalati pontokat csak az új Yohara térképeken szerezhettek. A Bajnokszint a fejetek felett kék színnel jelenik meg. Így azonnal tudhatjátok, kik azok, akik már megkezdték kalandjaikat Bajnokként. Szeretnétek többet tudni? A leírásunkban minden részletet megtaláltok.

Új tulajdonságok a karaktereknek

Sung Ma akarata

Bajnokként a négy új tulajdonságotok egyikét fejleszthetitek minden teletöltött EXP gömbbel. Így fejleszthetitek a Sung Ma akaratotok négy tulajdonságát: ELL, INT, VIT és ERŐ. Sung Mahi, a Démonisten akaratereje mindenütt jelen van, ezért az új kontinensen minden szörnynek és minden térképnek megvannak a saját státusz értékei. Ha a Sung Ma akarat pontjaitok túl alacsonyak, akkor lassabban mozogtok (ELL), több gondot okoz a szörnyek megölése (ERŐ), csökkenést tapasztalhattok a TP-tekben (VIT) és kevésbé lesztek ellenállók a negatív státusz hatásokkal szemben (INT). Minél magasabb a saját Sung Ma akaratotok, annál jobbak az esélyeitek a szörnyek ellen, és annál gyorsabban tudtok mozogni. A leírásunkban minden részletet megtaláltok az új tulajdonságokról.

Pontosság

A Pontosság az a tulajdonság, ami megmutatja, mennyire megbízhatóan vagytok képesek eltalálni a szörnyeket az új kontinensen. Fejleszthetitek ehhez az új készséget vagy megfelelő felszerelést vehettek fel a növeléséhez.

Új térképek

Bizonyítsátok rátermettségetek az Elhagyatott erődben, a Dong Gwang síkságon, a Seo Gwang pusztaságban és a Nam Gwang szakadéknál! Új, démoni ellenségek, ismerős szövetségesek és izgalmas küldetések várnak minden új térképen. Sung Mahi követői folyamatosan új előőrsöket állítanak fel, hogy biztosítsák a démonisten irányítását a területen. Pusztítsátok el az előőrsöket, mielőtt végeznek, hogy megállítsátok Sung Mahi rémuralmát, ami a ti tulajdonságaitokra is hatással van!

Új céhterületek

A Dong Gwang síkságon új céhterületeket találhattok. Néhány épület csak itt építhető fel, melyekre szükségetek lesz olyan új funkciók használata során, mint például a jadit érc finomítása. Ami különlegesség: nem a leggyorsabb licitáló kapja meg a céhterületet, hanem az érte legtöbbet kínáló! Ha céh vezetőként a megfelelő időben teszitek meg ajánlatotokat a területaukción, akkor némi szerencsével megszerezhetitek a kívánt területet a céheteknek. De figyelem: a megtartásához rendszeresen fizetnetek kell a bérleti díjat. Ha nem fizetitek ki a Yangot, 9 nap után a terület automatikusan elhagyatottá válik, és ismét aukcióra lesz bocsátva. A régi céhterületek is az új rendszer szerint kerülnek kiosztásra majd. Ugyanakkor, azok a területek, melyeket már elfoglaltak a céhek, továbbra is ők fogják birtokolni a frissítés után. Ne felejtsetek el időben fizetni, különben aukcióra lesz bocsátva. A frissítés után 9 napotok lesz, hogy kifizessétek.

Ütős 9. készségek minden karakterosztálynak

Viharlövés, Halálhullám vagy Éterpajzs?

Egy új, misztikus készség érhető el minden karakternek a kalandjaitokhoz Yoharára, melyet Bajnokká válás után tanulhattok meg. Természetesen a 9. készségnek az új kontinensen kívül is nagy hasznát vehetitek.

A készség megtanulásához szükségetek van a karakterosztályotoknak megfelelő könyvre. A fejlesztésükhöz Tehetség bájitala.png Tehetség bájitalára is szükségetek lesz. A készségkönyveket Yoharán a szörnyektől vagy Metinkövekből zsákmányolhatjátok némi szerencsével. A Tehetség bájitala.png Tehetség bájitalát az új kontinensen megszerezhetitek Metinkövekből, főszörnyekből vagy a Sung Mahi tornyában.

Kazamaták

Gnoll barlang

A Gnoll barlang egy sötét kazamata a Dong Gwang síkságon, tele vad szörnyekkel. A bejutáshoz Belépési engedélyre lesz szükségetek. Utat bírtok törni mind a három részén, és legyőzni a főszörnyet? Minél mélyebbre merészkedtek a barlangban, annál erősebb Sung Ma akaratra lesz szükségetek. Jutalomként kesztyűk készítéséhez szükséges anyagokat szerezhettek, illetve Koponyazászló.png Koponyazászlót, ami a toronyba való belépéshez szükséges.

Sung Mahi tornya

Ebbe a pokoli toronyba helyezte Sung Mahi a legjobb harcosait, akikkel meg kell küzdenetek a kihíváson: az 50 szint, és szintenként 3 szoba próbára fogja tenni a készségeiteket – és teljesen egyedül lesztek! De nem csak az erőtöket kell bizonyítani a harcban, hanem éles elmére és gyorsaságra is szükségetek lesz: minden szobában trükkös feladatok várják, hogy megoldjátok valahogy! Minden teljesített szintért jutalom jár.

Új biológus küldetések

Chaegirab, a biológus megállás nélkül folytatja kutatását az új kontinensen.
Segítsetek neki a kutatásában Metinkristály.png Metinkristályok, Megtisztított mag.png Megtisztított magok és Árnypáfrány.png Árnypáfrányok gyűjtésével – jutalomként végleges bónuszokat kaptok a Sung Ma akaratotokhoz!

Új tárgyak

Kiegészítők

A Bajnokszintetek növelése és a küldetések teljesítése nem az egyetlen módja a Sung Ma akaratotok fejlesztésének –
ELL Akarat-talizmánERŐ Akarat-talizmánINT Akarat-talizmánVIT Akarat-talizmánúj talizmánok és Démon kő.png Mágikus démon kő.png Szellemkövek is erősíteni fognak a harcban. Az egyedi bónuszokért készíthettek nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket az új anyagokból, melyeket jadit erekből bányászhattok Yoharán. Az új felszerelés természetesen tovább fejleszthető és bónuszolható, ahogy eddig is.

Kesztyűk

A főküldetések során megszerezhetitek a Kesztyű engedély.png Kesztyű engedélyt, ami egy új helyet tesz elérhetővé a felszerelések között.
Ettől kezdve viselhettek VédőkesztyűPáncélkesztyűGyorsaság kesztyűjeErő kesztyűje kesztyűket, amik erősítik a Sung Ma akaratotok, és különleges Szellemkövek helyezhetők beléjük.

Lélekereklyék

A Lélekereklyék segítségével nagyszerű bónuszokat szerezhettek, melyek nem a felszerelésetekhez, hanem közvetlenül a karakteretekhez tartoznak. Ha kaptok egy Kardlelket, Védelmezőlelket, Ékszerlelket vagy Fénylelket küldetésekből az új kontinensen, és kombináljátok őket egy a karakterosztálynak megfelelő Lélekereklyével, melyet Chaegirabtól szerezhettek, akkor további bónuszokat szerezhettek akár 12 órán át. Ha az idő letelik, újra kell töltenetek a Lélekereklyét a megfelelő lélekkel, hogy újra használhassátok.

A Lélekereklyétekről és a bónuszairól áttekintést kaphattok a karakteretek profilján egy új fülön. A bónuszok különösen hasznosak lehetnek a régi világban is a csaták során.

Véletlenszerű értékek

Minden felszerelési tárgynak, amelyek a frissítés után esnek, véletlenszerű értékeik lesznek, például fegyvertípusonként fix támadóérték vagy fix támadósebesség helyett. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonképpen azonos tárgyak is különbözőek lesznek a fontos tulajdonságaikban, és ez további lehetőséget nyújt nektek, hogy optimalizáljátok a felszereléseiteket.

Ti is annyira izgatottak vagytok, mint mi? Rengeteg minden vár felfedezésre! Nagyon sok szórakozást kívánunk nektek az új kontinens meghódítása során!

Trailer