Hajó megvédése

Hajó megvédése.png
Flag neutral.png Hajó megvédése
INFORMÁCIÓK
 • Küzdjétek le a csúszós tengeri szörnyek hullámait egy utazó hajó fedélzetén, védjétek meg azt a csapatotok egyesített erejével, és győzzétek le a legendás Hidrát egy drámai ütközetben a nyílt tengeren!


 • Akciódús csata a háromfejű Hidra ellen a nyílt tengeren.


 • Védjétek meg a hajót az egyre erősebb hullámban támadó ellenségektől.


 • Védjétek meg az árbócot: a szörnyek a fővitorlát fogják támadni, hogy elpusztítsák a hajót.


 • 90-es karakter szinttől érhető el.


 • Csak csoportban játszható.


 • Szükséges küldetések a bejutáshoz (egyszeri alkalommal): • Küzdjétek le a csúszós tengeri szörnyek hullámait és a Hidra támadását egy úton levő hajó fedélzetén! Vajon melyik fél kerül ki győztesként a tengeri ütközetből?
Interaktív térkép

Nincs adat.

Metinkövek
Mobok
NPC
Ércek
Ezen a területen nincsenek Ércek.


További információ
Áttekintés
Útvonaltérkép
Kiegészítő térkép

Nem áll rendelkezésre térkép.

Nem áll rendelkezésre útvonal.

Nagyításhoz kattints.

Szörny térkép
Metinkő térkép
Főszörny térkép

Nagyításhoz kattints.

Nagyításhoz kattints.

Nagyításhoz kattints.

Szomszédos területek
Öreg ember
Teleport
Ezen a területen nincsen Öreg ember.
A Teleport innen megközelíthető:
Flag yellow.png Flag blue.png Flag red.png


▲ A lap tetejére ▲A run menete:

A run lényege az, hogy a résztvevők megvédjék a hajó közepén található árbócot a tengeri szörnyektől, és a háromfejű Hidrától. Az érkező szörnyek megpróbálják majd folyamatosan támadni a fővitorlát, hogy a hajó elsüllyedjen. Meg kell próbálni megvédeni ezt az egyre erősebb támadásoktól. Az árbóc TP-je a képernyő jobb felső sarkában folyamatosan látható.

A csata kezdetét veszi!

 • A csata akkor veszi kezdetét, amikor a csoport vezetője elindítja a runt.
 • A csoport minden tagjának a hajón kell lennie, különben nem lehet elindulni.
 • Miután mindenki bent van, 60 másodperc áll rendelkezésre arra, hogy a tagok felkészüljenek a küzdelemre.
 • Amint mindenki a fedélzeten van, megérkeznek a szörnyek, és kezdetét veszi a harc.

1. szakasz (120 másodpercig tart)

Az első szakasz során a csoport tagjainak az a feladata, hogy az összes szörny támadásának ellenálljanak, ezzel tehát megvédjék az árbócot. Ebben a részben jelenik meg a Szirén királynő is, akivel szintén végezni kell ahhoz, hogy folytatni lehessen a runt. Amint minden szörny és a boss legyőzésre került, 10 másodperces szünet következik.

2. szakasz (Pusztítsd el a Hidra első fejét!)

A második szakasz során a csoport tagjainak két dologra kell figyelni: egyfelől folyamatosan védeniük kell az árbócot, másfelől el kell pusztítaniuk a Hidra első fejét. Ekkor már erősebb szörnyek jelennek meg, mint az első szakaszban, akik különleges támadásokkal fognak lecsapni, miközben a Hidra is károsítja a hajó közepén található árbócot. Ebben a szakaszban jelenik meg a Hidra megidézettje is, aki egy erős lézersugárral pusztítja az árbócot. Ezt meg lehet akadályozni úgy, hogy a körülötte levő kék körben sétálunk. Miután az első fejet legyőzték a játékosok, megjelenik a Hidra tojás, mely egy nagyon gyenge metinkő. Ha ezt sikeresen legyőzik a játékosok, az árbóc TP-je valamennyi értékkel helyreáll. Ezután 10 másodperces szünet következik.

3. szakasz (Pusztítsd el a Hidra második fejét!)

A harmadik szakasz megegyezik a második szakasszal: le kell győzni a Hidra második fejét. A szörnyek, melyek ekkor érkeznek, már jóval dühösebbek lesznek, és több helyről próbálják meg elpusztítani az árbócot. Amint minden szörny legyőzésre került, és a Hidra második feje is elpusztult, 10 másodperces szünet következik.

4. szakasz (Pusztítsd el az utolsó fejet!)

A negyedik szakasz az előző kettő fázis bonyolultabb keveréke: mind a Hidra támadásai, mind pedig az érkező szörnyek egyre erősebbek. Ezen részt tovább bonyolítja az is, hogy a Hidra utolsó feje a bent lévő összes karakterről leveszi a már rajtuk lévő buffot 25 másodpercig. Amint sikerült elpusztítani az utolsó fejet, és a számtalan - a Hidra által megidézett - szörnyet, átvehető a jutalom.

Trailer