Belépési engedély

< Kezdőlap < Tárgyak áttekintése < Belépési engedély
Belépési engedély
Küldetések:

Amennyiben nincs küldetés, úgy küldetéstárgyként nem használható.

Honnan:

Továbbiak:

  • Eltűnik amikor belépünk a Pók kazamata 2. szintjére.
  • A tárgypiacon 1 vagy 25db-os kiszerelésben is vásárolható.
Bug.png Vigyázat, hiba! A Titokzatos láda piros, Sötétség ládája és a Sivatagi vihar ládában található belépési engedélyek átadhatóak. Továbbá Tárgypiacos akció keretein belül szoktak elérhetőek lenni átadható belépési engedélyek.
  • A tárgypiacon állandóan megvásárolható belépési engedélyek nem átadhatóak.

Átadható Eldobás Tárolás Halmozható
NPC Kereskedés Bolt
Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld
Icon bg.png
Belépési engedély.png
Leírás:

Ha felmutatod ezt a Belépési engedélyt a megfelelő őrnek, beléphetsz a Pók kazamata további szintjeire, valamint a Vörös sárkány-erődbe is.

Tárgy története:

Amilyen sok veszélyes teremtmény lopakodik mindenfelé a területen, olyan sok él rejtve a saját odújában. A Pók kazamatát övező mesék általában félelemmel és bizonytalansággal vegyülnek. Számtalan harcos igyekezett hírnévhez és dicsőséghez jutni ezen ismeretlen barlangok mélyén, ehelyett halálukat lelték. A sötétben lapuló ellenség hatalma viszont minden nap egyre csak erősebb lesz. Csak a tapasztalt harcos tudja a pók kazamatát túlélni és a kincseit saját céljaira felhasználni. A belépőjeggyel megkapod a felelős őr engedélyét, hogy a kazamata egy másik szintre juss.

Rendeltetés:

Ezzel a tárggyal lehet bejutni a Pók kazamata 2. szintjére, valamint a Vörös sárkány-erődbe is.


▲ A lap tetejére ▲