Sung Ma akaratotok

Yohara logo.jpg

Sung Ma akarata: Új tulajdonságok a karaktereknek

 • Az új kontinensen eddig soha nem látott veszélyekkel kell szembenéznetek – erősítsétek a karaktereitek státuszpontjait, hogy felülkerekedhessetek ezeken! Ez az útmutató mindent elmagyaráz, amit csak tudnotok kell a négy Sung Ma akarata tulajdonságról, melyeket azt követően fejleszthettek, hogy elértétek a Bajnokszintet.

Sung Ma akaratotok

Karakter státusz ablaka
 • Bajnokként négy új tulajdonságot kaptok, melyek értékeit növelhetitek minden egyes új EXP gömbbel. Így fejleszthetitek a Sung Ma akaratotok négy tulajdonságát: SMell.png ELL, SMint.png INT, SMvit.png VIT és SMerő.png ERŐ.
 • Sung Mahi, a Démonisten akaratereje mindenütt jelen van, ezért az új kontinensen minden szörnynek és minden térképnek megvannak a saját státusz értékei.
 • A célotok az, hogy a saját akaraterőtöket nagyobb szintre fejlesszétek, mint az adott térkép és szörnyek státusz értékei. Ha a státusz értékeitek viszonylag alacsonyak, akkor hátrányokkal kell számolnotok. Ugyanakkor, minél magasabb a saját Sung Ma akaratotok, annál jobbak az esélyeitek a szörnyek ellen, és annál gyorsabban tudtok mozogni.
 • Az aktuális térképhez tartozó Sung Ma tulajdonságokat megtekinthetitek a hatásokat jelző sávban a képernyő tetején.

SMerő.png Sung Ma akarata (ERŐ)

 • Ez a tulajdonság a lelketek erejét jelzi. Ha ez magasabb, mint a szörnyek Sung Ma akarata (ERŐ) a térképen, ahol harcoltok velük, akkor bónuszt kaptok a bevitt sebzésre. Ha a tulajdonság értéke alacsonyabb, akkor kevesebb sebzést visztek be.

SMell.png Sung Ma akarata (ELL)

 • Ez a tulajdonság a lelketek ellenállóképességét mutatja Sung Mahi gonosz varázslatával szemben. Ha a tulajdonságotok értéke magasabb, mint a térképé, akkor gyorsabban mozogtok. Amennyiben alacsonyabb nála, akkor viszont a mozgási sebességetek csökken.

SMvit.png Sung Ma akarata (VIT)

 • Ez a tulajdonság mutatja a lelketek kitartását. A maximális TP-teket befolyásolja, függően a szörnyek és a térkép Sung Ma akaratától (VIT): ha a ti értéketek magasabb, akkor bónuszt kaptok rá. Amennyiben alacsonyabb, akkor levonást kaptok.

SMint.png Sung Ma akarata (INT)

 • Ez a tulajdonság jelzi, mennyire éles az elmétek. Minél magasabb a Sung Ma akarata (INT) értéketek a szörnyek vagy a térkép értékeihez képest, annál nagyobb lesz az ellenállásotok a negatív státusz hatásokkal szemben, mint az ájulás vagy lassítás. Ha az értéketek alacsonyabb, akkor azzal arányban kevésbé vagytok ezeknek ellenállóak.

Hogyan növelhetitek Sung Ma akaratotok?

 • Különböző módokon növelhetitek az akaratotok erejét: növelhetitek szintlépéssel, bizonyos tárgyak felszerelésével vagy küldetések teljesítésével.

Szintlépés

 • A legkönnyebb mód a Sung Ma akaratotok fejlesztésére a szintlépés: minden egyes feltöltött Bajnok EXP gömbbel pontokat kaptok, amiket kioszthattok az általatok választott tulajdonságra.

Felszerelés

 • Különböző fajta felszerelésekkel fejleszthetitek a tulajdonságaitok értékeit:
 • Yoharán új anyagokat bányászhattok és finomíthattok: Füstjadit.png Füstjadit, Napjadit.png Napjadit, Ködjadit.png Ködjadit és Sötét jadit.png Sötét jadit. Ezek segítségével nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket készíthettek, melyekkel fejleszthetitek tulajdonságaitok értékének egyikét, függően az adott anyagtól.
 • A főküldetések teljesítése során Yoharán feloldhatjátok a VédőkesztyűPáncélkesztyűGyorsaság kesztyűjeErő kesztyűje kesztyűk Kesztyű engedély.png felszerelésére szolgáló helyet.
  A kesztyűk nagyban növelik a négy tulajdonságotok egyikét, függően a fajtájuktól.
 • Az új ELL Akarat-talizmánERŐ Akarat-talizmánINT Akarat-talizmánVIT Akarat-talizmánakarat-talizmánok +0-tól +9-ig szintén növelik a Sung Ma akaratotok.
 • A Titokzatos talizmán.png Titokzatos talizmán (21.0-s verzióval került be a játékba) is növeli a Sung Ma akaratotok.
 • Némi szerencsével a zsákmányolt felszerelés is növelheti egy véletlenszerű Sung Ma akarat tulajdonságotokat.
 • A kesztyűtökhöz új Szellemkövek adhatják az utolsó finomítást további Sung Ma akarat bónuszokkal. Ha szerencsések vagytok,
  Démon kő.png Démon köveket zsákmányolhattok az új kontinensen.
  Készíthettek magatoknak Mágikus démon kő.png Mágikus démon köveket, amik különleges előnyt adnak – az esélyt, hogy hozzáadáskor megduplázzák azt az értéket, amivel a tulajdonságot megnövelik. Az új Szellemköveket kezdetben +3-ig fejleszthetitek, egy későbbi frissítéstől kezdve pedig majd még további szintekig.
 • A 21.2-es verzióval bekerült újabb Szerpent kesztyű (ERŐ) Szerpent kesztyű (INT) Szerpent kesztyű (VIT) Szerpent kesztyű (ELL) kesztyűk is növelik a négy tulajdonságotok egyikét, függően a fajtájuktól.

Elixírekkel

Küldetések

 • Hasonlóan a korábbi biológus küldetésekhez, nem lesz egyszerű megfelelni Chaegirab magas minőségi követelményeinek az anyagokat illetően. És Időspirál.png Időspirál nélkül 24 órát kell várnotok, míg ismét próbálkozhattok. Kutató tekercse.png A Kutató tekercsével a küldetések bármelyikét visszaállíthatjátok, és újra elvégezhetitek, ha inkább egy másik bónuszt szeretnétek.
 • A főküldetések teljesítése során szintén kaphatjátok jutalomként a tulajdonságok értékének növelését.

Kisállatok, hátasok

Yohara térképeinek Sung Ma értékei

Térkép Értékek
SMerő.png
Sung Ma akarata (ERŐ)
SMvit.png
Sung Ma akarata (VIT)
SMell.png
Sung Ma akarata (ELL)
SMint.png
Sung Ma akarata (INT)
Elhagyatott erőd 0 0 1 0
Dong Gwang síkság 15 10 15 20
Seo Gwang pusztaság 20 10 20 25
Sung Mahi tornya 35-70 25-58 35-70 55-90
Nam Gwang szakadék 25 15 25 30
Titokzatos kazamata 25 15 25 30
Yilad hágó 30 20 30 35
Szerpent templom 35-50 25-40 35-50 40-55
Északszél kanyon 30 25 30 35
Lélek szurdok 35 25 35 40
Északszél búvóhely 45 35 45 50
Északszél lejárat 50 40 50 55
Északszél mélység 60/70 50/60 60/70 65/75