Démon torony

Demon torony-Panorama.jpg


Flag neutral.png     Démon torony
Démon torony


Leírás:

  • A Démon torony más néven Ördög toronyként is ismert ,ami a Hwang templomból érhető el.
  • A belépés feltétele a 40-es szint. 60-as szinttől Teleporttal is elérhetővé válik a torony. A torony különböző szintekre van osztva. Ahhoz, hogy elérjük a szinteket, teljesíteni kell a feladatokat.


A Démony torony
Első emelet
Pusztítsd el a Keménység metinjét. Ha a metin elpusztul, az első emeletről mindenki a következő szintre teleportálódik. Ha a metin nem áll rendelkezésre, akkor türelmesen várni kell a metin újra megjelenéséig.
Második emelet
Pusztítsd el az összes ellenséget.
Vigyázz: A szörnyek automatikusan támadnak. Ha a karakter halála után a városban éledést választjuk, map1-re portálódunk.
Harmadik emelet
Pusztítsd el az összes ellenséget.
Vigyázz: Démon király
Negyedik emelet
Pusztítsd el a metint
egy Ördög metinje, és egy Bukás metinje
Vigyázz: Csak 15 perced van, hogy elpusztítsd az igazi Bukás metinjét az Ördög metinje megsemmisítése után.
Ötödik emelet
Tüntesd el az 5 oszlopot 20 perc alatt.
Pusztítsd el az ellenséget, így szerezhetsz kulcsot.
Tipp: A térkép legdélibb pontja úgynevezett "biztonságos zóna". Itt csak néhány szörny éled újra. Állítsd ide a karaktert, ha nem elég erős, hogy elbírjon a szörnyekkel.
Hatodik emelet
Pusztítsd el az összes ellenséget.
Ezután a Büszke démon királyt kell megölni. Miután megölted az összes szörnyet, a lovakat el kell tüntetni, csak ezután jelenik meg a Démon torony kovács. Ez lehet fegyver, fegyverzet, vagy ékszer kovács. Itt minden játékosnak csak egyszer van lehetősége yangért fejleszteni egy tárgyat. Itt nincs szükség további tárgyakra (pl.: Fehér gyöngy) a fejlesztéshez, de a javítás lehet sikertelen is. Ha nincs nálad elegendő yang, mégegyszer próbálkozhatsz.
Hetedik emelet
Pusztítsd el az összes Halál metinjét.
Ha az összes metin elpusztult, a terem teli lesz számos szörnnyel, és megjelenik egy Gyilkosság metinje. El kell pusztítani a metint, amiben egy zin barlang térkép található.
Miután elpusztult a metin, a földön egy Ismeretlen öreg láda található. "Jobb klikk" nyitja ki a dobozt, ami egy térképet tartalmaz. Ez lehet üres, de mindaddig kell metineket ütni, amíg a megfelelő térképet meg nem találod.
Nyolcadik emelet
Addig kell ölni a szörnyeket, amíg Zin-Bong-In-kulcsot nem találsz. Vannak "hamis" kulcsok is, ezek a Bong-in kulcsok
A megfelelő kulcs nyitja a terem végén lévő kőtáblát, ami a 9. emeletre portál.
Kilencedik emelet
Ez az utolsó emelet, itt található a Kaszás.
Megjegyzés: A Kaszás egy nehéz ellenfél. Célszerű elsőként a szörnyeket leölni körülötte. Sokat segít egy Sárkánysámán, vagy egy Gyógysámán. Valamint segít, ha a vezetés M1-es szintű, és a bónuszokat kioszthatja a játékosnak, pl: max TP, vagy támadás.


Szomszédos területek Öregember Teleport által
  • Ezen a térképen nem található Teleport.


Ércek Metinek
  • Nincsenek ércek ezen a területen.NPC


Mobok