Öltözék rendszer

Hogyan működik az öltözék rendszer?

Az öltözékek és a frizurák felszerelésnek fognak minősülni a jövőben. Képes leszel fel- és levenni, anélkül, hogy elveszítenéd.

Hogyan változtathatom meg az öltözékem és a frizurám?

Találni fogsz a karakter leltár nézetében egy új, "Öltözék" nevű gombot. Egy kattintással megnyílik az új nézet. Húzd az öltözéket vagy a frizurát a megfelelő helyre a karakter felöltöztetéséhez. A lecserélt tárgy átkerül a leltáradba.

Viseletek ablak.png

Használhatom a felszerelésem bónuszait?

Igen, minden felszerelésed jellemzője átkerül az öltözékedre vagy frizurádra. Ha az öltözéknek vagy a frizurának van saját bónusza, az hozzá lesz adva a felszerelésed bónuszaihoz.

Mikor kezdődik az öltözékem vagy a frizurám lejárata?

A lejárati idő akkor kezdődik, amikor az öltözéket vagy a frizurát átteszed a leltáradba, és fut akkor is, ha nincs felszerelve a tárgy.

Még mindig egy régi fajta frizurát használok, mit tegyek?

Menj a Kapitányhoz. Ő fogja lecserélni a régi frizurád az új öltözék rendszerbe illő tárgyra (csak az időkorlátos frizurák lesznek lecserélve). Ellenkező esetben elveszítheted a frizurád, ha újat veszel fel.

Öltözékek bónuszolása

Eltávolítja a bónuszokat az öltözékeid egyikéből és újakkal helyettesíti azokat.
Ezzel a tárggyal megváltoztathatod a már létező bónuszokat a frizurádban vagy az öltözékedben anélkül, hogy a bónuszok mennyiségét megváltoztatnád. Csak a bónusz típusa fog változni. A tárgy csak egyszer használható, és használat után eltűnik.

Eltávolítja a bónuszokat az öltözékeid egyikéből és újakkal helyettesíti azokat. Egy kis szerencsével a bónuszok száma is változhat (legfeljebb 3-ra).
Ezzel a tárggyal újra forgathatod a bónuszok számát és értékeit a frizurádban vagy öltözékedben. Minden próbálkozás megváltoztatja az értéket és a bónuszok mennyiségét is. Egy kis szerencsével legfeljebb 3 bónuszt is szerezhetsz. A tárgy csak egyszer használható, és használat után eltűnik.

Áthelyezi a bónuszokat az egyik öltözékből egy másikba.
Ezzel a tárggyal Theowahdannál áthelyezheted egy öltözék bónuszait egy másik öltözékbe. Az átvitelhez válaszd ki az "Öltözékbónusz-átvitel" menüpontot. Először húzd az Öltözékbónusz-átvivőt az ablakba. Ezt követően a választott 2-es öltözék bónuszait átviheted az 1-es öltözékbe. FIGYELEM: A 2-es öltözék az átvitelt követően megsemmisül! Az Öltözékbónusz-átvivő, csak egyszer használható, ezt követően az is megsemmisül.

Öltözékek

Öltözékek

Öltözékek lehetséges bónuszai lehetséges bónuszai

Lehetséges bónuszok a Öltözékekben
Elleni erő:
Lehetséges ellenállások:
Egyebek:

Frizurák

Frizurák

Frizurák lehetséges bónuszai lehetséges bónuszai

Lehetséges bónuszok a Frizurákban
Elleni erő:
Lehetséges ellenállások:
Egyebek:

Fegyver kinézetek

Fegyver kinézetek

Fegyver kinézetek lehetséges bónuszai

Lehetséges bónuszok a Fegyver kinézetekben
Elleni erő:
Lehetséges ellenállások:
Egyebek: