Tapasztalat gyűrű


Tapasztalat gyűrű
Kép
Icon bg.png
Tapasztalat gyűrű.png
Leírás

Ennek a hatalmas gyűrűnek a keletkezése a véletlennek köszönhető. Az egyik első Tapasztalat gyűrű egy válogatós rabló kezébe került. A gyűrű értékét nem ismerte fel, de a kő értékét igen, és kitörte a követ. A gyűrűt az út szélén hagyta. Egy paraszt találta meg a gyűrűt, - ajándékba szánta feleségének - egy követ dolgoztatott bele, amit az édesapjától örökölt. Az ékszernek nagyon örültek, különösen, amikor az ékszer különös hatását észlelték.

Rendeltetés

A megadott időtartamig 50%-al több tapasztalati pontot bizotsít a Szörnyek megölése után. A Küldetésekre nem terjed ki a bónusz.

Küldetés

Ez a tárgy nem szükséges küldetésekhez.

Honnan

Tapasztalat gyűrű.png

Továbbiak
  • "Jobb klikk"-el aktiválhatóak. A 3 órások le és fel vehetőek, de az 1 órások nem levehetőek. Az idejük csak akkor telik, ha a játékos aktiválta azt és online a karakterével.
  • FIGYELEM: A Tárgypiacról vásárolt gyűrűk nem jelennek meg tárgyként a játékban, hanem azonnal aktiválódnak és ezt egy kis ikon jelzi a bal felső sarokban.
  • A tárgypiacról vásárolt gyűrű ideje is fogy akkor, ha a játékos offline állapotban van.
  • A tárgypiacos gyűrű kombinálható a játékban ládákból és szörnyekből megszerzett gyűrűkkel, kivételt képez ez alól a Főork ládájából szerezhető gyűrű.
  • A 90-es területeken lévő metinből szerzett tapasztalat gyűrűk átadhatóak, de csak egyenként külön-külön, a tárgy karakterre történő ráhúzásával.
Átadható Eldobás Tárolás Halmozható
NPC Kereskedés Bolt
Piroskereszt.pngNem BoardMarkAsReadS.pngZöld Piroskereszt.pngNem BoardMarkAsReadS.pngZöld BoardMarkAsReadS.pngZöld Piroskereszt.pngNem

▲ Lap tetejére ▲