Polyphemos szerver

Készüljetek a harcra – az új szerverek igazán speciális beállításokkal indulnak. Ilyen még sosem volt! Rátok vár a vadiúj megafőszörny rendezvény ranglistákkal, az állandó Virág rendezvény, veszélyes szörnyek és még sok más!


Szerver indulás:

 • 2020. július 17. (péntek)

Az alábbi szerverek nyitják meg kapuikat:

 • Azrael (nyugat-európai csoport)
 • Polyphemos (kelet-európai csoport)
 • Bagjanamu (TR)

Nagyobb biztonság és egy ajándék

A fiókotokon beállíthatjátok a kétlépcsős azonosítást a nagyobb biztonság érdekében. Egyszerűen töltsétek le az ingyenes Gameforge Authenticator App-ot, jelentkezzetek be a Gameforge azonosítótok adataival, és kezdődhetnek a kalandok az új szerveren! Ha ezzel a módszerrel véditek a fiókotokat, egy ajándékot kaptok tőlünk az új szerveren. A bejelentkezés után egyszerűen begyűjthetitek az ajándékot a Tárgypiacról.

Különleges rendezvények

Az alábbi különleges beállítások várnak az új szervereken:

Erősebb szörnyek:

a legtöbb szörny életereje és sebzése nagyobb lett. Hogy fokozzuk a hangulatot, 30%-kal több életerőt és 20%-kal több sebzést kapnak.

Yang hiány:

nem kaptok Yangot zsákmányként a szörnyekből, kivéve a Yang-bombákat. Viszlát, infláció!

Állandó Virág rendezvény:

gyűjtsetek magokat, a belőlük kapott hajtásokból virágok lesznek, melyekből erős buffokat szerezhettek.

Birodalom specifikus bónusz a dobási esélyekre:

a tárgy dobás esélye kezdetekben 25%-kal nagyobb lesz minden birodalomban – ez módosulni fog a játékosszám alakulásának függvényében. Ha bátrak vagytok és egy kevésbé népes birodalomhoz csatlakoztok, akkor nagyobb dobási esély bónuszra számíthattok.

Megafőszörny rendezvény

találjátok meg, majd győzzétek le a főszörnyet, és szerezzetek fantasztikus zsákmányt! A kezdeti támadások után a főszörnynek most még regenerálódnia kell, így könnyebb lesz megölni – szóval minél hamarabb kezditek a keresést, annál könnyebb lesz pontokat gyűjteni.

EXP bónusz:

ha szeretnétek megölni a megafőszörnyeket, felkészültnek kell lennetek – 40-es szintig 2,5x gyorsabban haladhattok a megszokotthoz képest, 41-es szinttől ez a normál duplája lesz, 81. és 100. szint között pedig 1,5x több EXP-t kaptok!

Fordulónkénti helyezések:

minél jobban teljesítetek a megafőszörny rendezvényen, annál jobb helyezést értek el a ranglistán – ez vonatkozik a céhetekre is. A legjobb helyezéseket elérő játékosok a forduló végén csodás díjakat kapnak. Tipp: Mivel minden birodalomnak külön ranglistája van, nagyobb az esélyetek jobb helyezés elérésére ott, ahol kevesebben versengenek.

Tigrisérme bolt:

a megafőszörny rendezvényen Tigrisérmét szerezhettek, amit bármely szerveren elkölthettek, ami azonos szerver-csoportban van. Ez egy jó lehetőség a többi karaktereitek felerősítésére is!


Változások

 • 2020. december 8-án az alábbi szerverek kerültek összevonásra:
 • A mellék-rendezvények és az állandó Lélek rendezvény az összevonás után lesz aktiválva a Polyphemos-on.
 • Az összevonás után 6 CH lesz elérhető.
 • A Yang drop aktiválva lesz az Azrael (DE523) és a Polyphemos (PL716) szervereken.
 • A moboknak nem lesz nagyobb a sérülése, de a találati pontjaikat 30% -kal növelik.
 • Viszont az egyes birodalmak tárgyesési bónuszai érvényben maradnak, azonban az összevonást követően újraértékelésre kerülnek.
 • Lezárt szerver.png A regisztráció lehetőségét 2022.06.28-án lezárták.
 • 2023.02.02. Már NEM Lezárt szerver.png Lezárt szerver, szerverváltó is használható onnan indulva és oda is.