Metin2 Steam GyIK

Metin2 Steam GYIK

Összekapcsolhatom a létező Metin2 fiókomat a Steam-mel?

Kezdetben NEM lesz lehetőség összekötni a már létező Metin2 fiókodat a Steam-mel. Ugyanakkor hamarosan biztosítjuk ezt az opciót, lehetővé téve nektek a hozzáférést a már meglévő játék állapototokhoz és felszerelésetekhez a Steam-en keresztül.

Megjegyzés: Amint első alkalommal indítjátok a Metin2-t a Steam-en keresztül, automatikusan létrejön egy új felhasználói fiók. Ebben az esetben NEM lesz lehetséges a létező fiókod összekapcsolása a játék platformmal! Ha a jövőben a Steam-en keresztül szeretnél játszani a már létező fiókoddal, kérjük várj, amíg elérhetővé válik az opció a két fiók összekötésére.


Mivel jár a Metin2 Steam-en keresztül való játszása?

Steam-en keresztül könnyen és egyszerűen játszhatsz a Metin2-vel. Ha bejelentkeztél a játék platformra, indíthatod és játszhatsz a Metin2-vel – bármilyen további bejelentkezés nélkül.


Ezentúl csak Steam-en keresztül játszhatok a Metin2-vel?

Nem, szabadon dönthetsz, hogy Steam-en keresztül játszod a Metin2-t, vagy a weboldalról elérhető klienst használod, mint eddig.


Újra le kell töltenem a játékot, ha a Metin2-t a Steam-en keresztül szeretném játszani?

Igen, akkor is ismét le kell töltened a klienst a Steam-en keresztül, ha már telepítetted a játékot.


A Steam a teljes játék klienst telepíti?

Igen, a Steam letölti a teljes Metin2 klienst, de az indító, ami a játék Steam-en való futtatásakor nyílik meg, többé nem frissíti magát a klienst. Minden frissítés közvetlenül a Steam-en keresztül történik.


Mi történik, amikor első alkalommal indítom Steam-en keresztül a Metin2-t?

Amikor első alkalommal futtatod a Metin2-t Steam-en keresztül, a játék rögtön elindul. A Steam automatikusan létrehoz neked egy Metin2 fiókot, majd bejelentkeztet vele. (Figyelem: Ebben az esetben NEM fogod tudni összekötni a már létező fiókodat a játék platformmal! Ha a jövőben a Steam-en keresztül szeretnél játszani a már létező fiókoddal, kérjük várj, amíg elérhetővé válik az opció a két fiók összekötésére.) Nem szükséges kiválasztani vagy beírni bármilyen további felhasználónevet vagy jelszót.


Lehetséges több fiókot használni egy Steam fiókról?

Nem, nem lehetséges több fiókot használni párhuzamosan a Steam-en.


Át lesz helyezve a fiókom a Steam-re?

Nem, a Steam egyszerűen csak egy másik platform, amin keresztül játszani lehet a játékot. Amint beépítjük az opciót létező Metin2 fiókok Steam-hez kapcsolására, szabadon eldöntheted, hogy a weboldalról letöltött klienssel vagy a Steam-en keresztül játszol.


Lesz indítva egy külön szerver a Steam-nek?

Nem, a Steam játékosok a jelenlegi Metin2 szerver(eke)t fogják használni.


Tudok Sárkányérmét vásárolni közvetlenül a Steam-en keresztül?

Igen, tudsz vásárolni Sárkányérmét (prémium fizetőeszközt) a Metin2 Tárgypiacához – természetesen ugyanolyan áron, mintha a weboldalon vásárolnád. Ehhez összegre van szükséged a Steam Pénztárcádon. Részletes leírást találsz erről az útmutatónkban: "Sárkányérme vásárlás Metin2 fiókra a Steam-en keresztül".


Létrehoztam egy Metin2 fiókot a Steam-en. Be tudok vele jelentkezni a Metin2 weboldalán?

Ha létrehozol egy Metin2 fiókot a Steam-en keresztül, az alábbiak érvényesek:

  1. Egyelőre nem fogsz tudni bejelentkezni a Steam-en keresztül létrehozott fiókoddal a Metin2 weboldalán. Ugyanakkor dolgozunk azon, hogy ez lehetséges legyen a közeljövőben.
  2. A már létező fiókodra történt Tárgypiacon keresztül vásárolt tárgyak nem vihetők át a Steam fiókodra a Támogató csapat által.
  3. A szerver váltáshoz szükséges Világjáró jegy jelenleg még nem érhető el Tárgypiacon a Steam verzióban.
  4. A Gameforge kuponok nem válthatók be a Tárgypiacon a Steam-en.


Ingyen játszható marad a Metin2?

Természetesen! Teljesen ingyen játszhatsz a Metin2-vel. Ha úgy döntesz, vásárolsz a Tárgypiacról, a Steam verzióban vásárolt Sárkányérmék pontosan ugyanannyit érnek, mint a weboldalon keresztül vásároltak.


Frissítések, ajánlatok, események és kedvezmények

Szinte naponta vannak különleges ajánlataink és kedvezményeink, szóval mindig megér egy pillantást vetni a Tárgypiacra az újdonságokért! Termékek széles köre érhető el a hasznos kiegészítőktől kezdve a nagyszerű kis kedvenceken át a remek bónuszokat nyújtó tárgyakig.


Hogyan tudom megváltoztatni a játék beállításokat, mint például a felbontást?

Jelenleg, ha a Metin2-t a Steam-en keresztül indítod, nem kerül automatikusan beállításra a monitorod számára legoptimálisabb felbontás. Így tudod manuálisan megváltoztatni: Nyisd meg a Steam könyvtárad, kattints jobb egérgombbal a Metin2-re (a játék ikonjára vagy nevére a listában, függően attól, hogy milyen nézetben vagy). Ezután válaszd a "Konfiguráló eszköz indítása" opciót, majd végezd el a kívánt beállításokat.

Tartsd az iramot a legújabb ajánlatokkal és kedvezményekkel Steam-en a Közösségközpont "Hírek" részlegében, vagy látogasd meg hivatalos fórumunkat itt: https://board.hu.metin2.gameforge.com/


Karakter törlés Steam fiókon lévő karakter törléséhez kérünk benneteket, hogy lépjetek kapcsolatba a supporttal. Ne feledjétek, hogy a törlő kód a létrehozástól számítva 24 óráig érvényes. Továbbá, a 70-es és afeletti szintű karaktereket nem lehet törölni.