Metin2

Távolkeleti Szereplők és építészet a Harcművészet egzotikus Fantázia-Birodalmában.

Metin2 1.png

Barangolj nagy benyomást keltő falvakon és lenyűgöző tájakon, és tanuld meg különösen azoka a harci technikákat, melyek hosszú generációkon keresztül az ázsai harcosok körében öröklődnek. De légy óvatos: számos veszély lappang ott is, ahol nem is vársz rá! Ragadd meg a kardot és az íjjat vagy a különösen rafinált csengőt és legyezőt, hogy meg tudd védeni magad.

Intelligens szörnyek csapatban támadnak rád

Metin2 2.png

Okozz a harcban több teremtésnek halásos sebet. De vigyázz: Ha egy ellenséget le is győztél, légy továbbra is nagyon éber és védekezz tovább, mert az ellenség ilyen gyorsan nem fog békén hagyni. Különösen légy elővigyázatos a számos elpusztult Metin kövek környékén!

Légy tagja egy erős céhnek és a birodalmad sorsára légy befolyással

Metin2 3.png

A céh tagjaként az egyes csaták eredménye nem csak a céh státuszára, hanem az egyes céh tagok tapasztalat értékére is kihat. Harcolj, hogy birtokba vedd az ország egy a kevesek közé tartozó támpontját. Fokozott hatalommal a Nemjátszó-karaktereket is be lehet vetni és irányítani.

Harcolj a kontinens közepén borzalmas csatákban más birodalmak lakói ellen.

Metin2 4.png

Te közelharcban a birodalmadnak a kontinensen való dominanciájáért küzdesz. Materiális gazdagság, mint pénz és birtok vár a győztes országra, dicsőség és hírnév vár a sikeres hősre. Rád! Így tudsz a jövőbeli birodalmi csatákban egy magasabb katonai rangot elérni.

Száműzött Barlangja

Metin2 5.png

A kezdetekben három isteni testvér tartotta az élet elemeit az uralmuk alatt: Bahar-Taraji, a Teremtés istennője, és az ő fiú testvérei Baljit-Elvedin, a Megőrzés istene és Beran-Setaou, a Pusztítés istene. Az emberek imádkoztak az első kettőhöz, de sajnos félték a harmadikat. Az idő múlásával ez irigységet váltott ki Beran-Setaou-ból, ami végül gonoszságba és gyűlöletbe fajult. Később az istenség haragja olyan nagy lett hogy Beran-Setaou megölte a nővérét - aki az emberek legkedveltebb istensége volt.

Az istennő halálának kataszrofális következményei voltak. Egy hosszú és kegyetlen tél megfagyasztotta az emberek világát. Még az istenek is szenvedtek. Beran-Setaou visszavonult a magányába, mert a tettének súlyossága őt is elszomorította. A testvére Baljit-Elvedin sokáig gyászolta az istennő halálát, majd később elindult keresni a testvérét. Amikor rátalált a barlang mélyén, egy hihetetlenül erőszakos harc tört ki a két testvér között, amit egyikőjük sem tudott megnyerni. Viszont, Baljit-Elvedin mégis el tudta zárni a barlangot és vissza tudott térni az emberi világba. Onnantól védte a világot és a benne élő teremtményeket, feltéve ha azok nem a sötét oldalhoz tartoznak.

A barlang, ami később a Száműzött Barlangjaként lett ismert, pontos helyét csak kevés ember ismeri - és azok akik tudják, titkolják. A sötét sárkány uralja a barlangot és a lakóit. Még mindig gyűlöli az összes élőlényt. És mindenki aki keresztezi az útját, megtapasztalja a haragját.