Meley barlangja (Céh)

Meley barlangja.jpg
Flag neutral.png Meley barlangja (Céh)
INFORMÁCIÓK
  • Szükséges:
  • Csak céhek léphetnek be a térképre.
  • A céhvezető (vagy egy bajtársnak jelölt céhtag) tudja regisztrálni a céhed.
  • A céhnek legalább 3-as szintűnek kell lennie és rendelkeznie kell 600 rangponttal. Sikeres "run" esetén 300, sikertelen esetén pedig nem kap rangpontot vissza a céh.
  • Maximum 16 céhtag léphet be a térképre. Csak bajtársak léphetnek be.
  • 19.4-es verzió változtatása: "Hogy megakadályozzuk az inaktív, alacsony szintű karakterek tömeges belépését, a belépési követelmény a Meley (céh) kazamatába a 90. szintre lett emelve."
  • A következő "run" 3 óra elteltével indítható.
  • 21.1.4 verzió változtatása: A regisztrációhoz mostantól 4 fő bajtárs szükséges, akiknek Tűzföld területén kell tartózkodniuk a regisztráció idejében, azonos ch-n.
Interaktív térkép

Nincs adat.

Metinkövek
Mobok
NPC
Ércek
Ezen a területen nincsenek Ércek.


További információ
Áttekintés
Útvonaltérkép
Kiegészítő térkép

Nem áll rendelkezésre térkép.

Nem áll rendelkezésre útvonal.

Nagyításhoz kattints.

Szörny térkép
Metinkő térkép
Főszörny térkép

Nagyításhoz kattints.

Nagyításhoz kattints.

Nagyításhoz kattints.

Szomszédos területek
Öreg ember
Teleport
Ezen a területen nincsen Öreg ember.
A Teleport innen megközelíthető:
Flag yellow.png Flag blue.png Flag red.png


▲ A lap tetejére ▲
A run menete:

1. kör

Ebben a körben a térkép közepén található Sárkányszobor.png oszlopokat kell sebezni addig, ameddig mindegyik TP-je a 75%-ára nem csökken. Ezt számos ellenséges szörny próbálja megakadályozni. Amint egy oszlop elvesztette a TP-je 25%-át, a színe megváltozik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, a szörnyek eltűnnek és indul a 2. kör.

2. kör

Az előző körhöz hasonlóan az oszlopokat kell sebezni addig, ameddig mindegyik TP-je az 50%-ára nem csökkent. Ezt nehezíti, hogy bizonyos időközönként 4db Sárkánytojás jelenik meg az oszlopok körül, amik sérthetetlenséget biztosítanak az oszlopoknak, így nem lehet őket sebezni - ezeket el kell pusztítani, ha megjelennek. Továbbá az előző körhöz képest több agresszív szörny nehezíti a teljesítést. Amint egy oszlop elvesztette a TP-je 50%-át, a színe megváltozik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, a szörnyek eltűnnek és indul a 3. kör.

3. kör

Ebben a körben továbbra is az oszlopokat kell sebezni, ameddig a TP-jük teljesen el nem fogy. Ezt az előző körhöz hasonlóan Sárkánytojások, rengeteg agresszív szörny és 4db Sárkányfigyelő Idall nehezíti. Az utóbbi 4 szörnyet még a kör befejezése előtt meg kell ölni, különben a "run" nem lesz teljesíthető. Amint egy oszlop elvesztette a teljes életerejét, a színe kékre változik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, akkor a Sárkánytűz-gyűrű.png Sárkánytűz-gyűrű segítségével el kell pusztítani őket. Ezeket a Sárkánytűz-gyűrű.png gyűrűket a "run" ideje alatt dobják a bent lévő szörnyek. Egy játékos csak egy oszlopot pusztíthat el. Ha mind a 4 oszlop megsemmisült, a szörnyek eltűnnek és indul a 4. kör.

4. kör

A 4 oszlop utoljára megtámadja Meley-t, aki ekkor elmenekül. Ezután megjelenik az Arany sárkányláda.png Arany sárkányláda, ahol a "run" résztvevői felvehetik a jutalmukat.

Választható jutalmak