Gyógynövények


Általános információ

Chaegirab Biológus

Chaegirab biológus Map1 -en van egy kis táborban és elküldi a játékosokat többször is 4-es Szint és 25-ös Szint között, hogy vigyenek neki megfelelő mennyiségű gyógynövényt. A gyógynövények elfogadása lehet sikertelen is, nem minden gyógynövény alkalmas a vizsgálatra.

A gyógynövények, amelyekre szüksége van "Kutatás"-ként meg vannak jelölve és csak a küldetésben megjelölt szörnyek dobják. A leltárban mindig csak a kutatás során meghatározott számú növény lehet. Ellentétben azokkal a növényekkel, amelyek "ital gyártás"-ként van megjelölve, ezeket nem használhatjuk fel italok készítésére. Csak a biológusnál használhatóak a kutatásra.

További részletek: Biológus kutatások

Hol van Baek-Go?

Az első városban található (Map1-en). Csak alap italokat készít:

Hol van Yu-Hwan?

A második városban található (Map2-n). Alap italokat készít, mint a

valamint fejlettebb italokat, mint

Hol van Huahn-So?

A második városban található (Map2-n).

Az összes bájitalt elkészíti, az alap és fejlettebb italokon túl harmatok készíthetőek nála:

FAQ

Van szinthatár?

  • Ahhoz, hogy italokat tudj gyártani Baek-Gonál el kell érni a 15-ös Szintet. Ezen kívül, akkor van lehetőségünk italokat készíteni, ha teljesítjük az adott NPC-nél a küldetést. Baek-Gonál elsőként a Tigris májat kell beszereznünk. Huahn-Sonál ugyanígy lehet italokat gyártani, ha elértük a 48-as Szintet.

Kell yangot adni az italokért?

  • Nem. Csak arra van szükség, ami a táblázatban fel van sorolva.

Hogyan állíthatók elő az italok?

  1. Menj Baek-Gohoz, Yu-Hwanhoz vagy Huahn-Sohoz.
  2. Kattints a "Gyógynövénytan"-ra.
  3. A felnyíló ablakba helyezd bele a növényeket, és erősítsd meg az "Ok"-al.
  • Bővebben mindent megtalálsz az Italok lapon.

Hol lehet megtalálni a gyógynövényeket?

A megfelelő szörnyek dobják a gyógynövényeket.

A gyógynövények

Kép Tárgy Mi dobja? Infó
Alpesi rózsa.png Alpesi rózsa Alpesi rózsa Gonosz fa, Lángszellem, Szellemfa, Ollós pók, Vörös halálos mérgespók Erősíti az idegrendszert
Orgona.png Orgona Orgona Tündér, Sötét Arahan, Fagyos jégember, Vad generális, Zombi Javítja a koncentráló képességet és a memóriát.
Gangó gyökér.png Gangó gyökér Gangó gyökér Sötét harcos, Éhes szürkemedve, Fehér eskü íjász, Vad kegyenc A gango gyökér erősen hat az immunrendszerre és megerősíti a test ellenálló képességét.
Harangvirág.png Harangvirág Harangvirág Jégrovar, Harci tigris szolga, Gyenge majomkatona, Büszke ork, Büszke ork generális, Fehér eskü katona Ez a virág nagyon elterjedt és a megfázás és köhögés ellen segít.
Datolyaszilva virág.png Datolyaszilva virág Datolyaszilva virág Jég oroszlán, Lángharcos, Éhes alfa szürkefarkas, Fő sötét Arahan, Fertőzött íjász, Feketemedve, Katona mérgespók SD2, Átkozott tigris, Fehér tigris Úgy tartja a mondás, hogy ha egy nő ebből a virágból készült nyakláncot vesz a nyakára, fia lesz.
Szederfa.png Szederfa Szederfa Jég gyilkos bálna, Harci tigris, Ogre harcos, Fertőzött vezér, Vörös gonosz fa, Sivatagi bandita, Jeti Gyümölcse erőt ad és felélénkít.
Barackvirág.png Barackvirág Barackvirág Bébipók, Jéggólem, Szürkemedve, Skorpiókirály, Fekete ork, Vad íjász Korábban bőrápolót állítottak elő belőle.
Tue gomba.png Tue gomba Tue gomba Szellem tuskó, Vörös tündér, Büszke ork kém, Átkozott szürkemedve Gyógyító szerként ritkán alkalmazzák e gombafajt. Az álmatlanság ellen hat.

Ital gyártása

A következő lapon mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban: Italok gyártása.