Ördögűző tekercs


Ördögűző tekercs
Kép
Icon bg.png
Ördögűző tekercs.png
Leírás

Mentális kimerültség? Űzd el a gonosz szellem átkát, ha nem sikerült a tanulás, és olvass még egy Készségkönyvet vagy Lélekkövet várakozás nélkül.

Rendeltetés

Használata esetén nem kell két könyv vagy lélekkő olvasása után várni a következő olvasásra, hanem azonnal olvasható a következő.

A tárgy története

Az ördögűzés a kontinensen már régóta elterjedt. Hosszú időn keresztül csak Beavatottaknak szabadott elvégezni, miután félig beavatott oktalanok is kísérleteztek, szükségessé vált a tekercsek elkészítése. Egy forróvérű, fiatal harcos kívánságára megidéztek egy generálist, aki méregben és utálatban halt meg. Olyan erősek voltak ezek az érzelmek, hogy a tudásra szomjas harcosra átszálltak. Ebből kifolyólag a keze által számtalan ember halt meg.

Olthatatlan tudásszomjad van, de az agyad cserben hagy? Bárki, aki mentálisan kimerült, ismeri az érzést, ami olyan, mintha sötét erők kerítették volna hatalmukba az elméjüket, lehetetlenné téve a koncentrálást.

Elég volt! Szabadulj meg a gonosz átoktól az Ördögűző tekerccsel! Olvass egy új Készségkönyvet vagy egy másik Lélekkövet - akkor is, ha előzőleg sikertelen voltál -, anélkül, hogy az elméd kitisztulására várnál.

Küldetés

Ez a tárgy nem szükséges küldetésekhez.

Honnan
ISButton.png
SÉ
19


Továbbiak
  • 10db-os csomagban is kapható.
Átadható Eldobás Tárolás Halmozható
NPC Kereskedés Bolt
Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem Piroskereszt.pngNem BoardMarkAsReadS.pngZöld Piroskereszt.pngNem

▲ Lap tetejére ▲