Sárkányjegy

A lap korábbi változatát látod, amilyen Perculia (vitalap | szerkesztései) 2020. augusztus 15., 13:47-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Sárkányjegy panorama.jpg


Mi a Sárkányjegy?

A Icon bg.pngSárkányjegy.png Sárkányjegy (SJ) a Metin2 bónusz fizetőeszköze. Sárkányjegy.png A Sárkányjegyért kapható tárgyakat a tárgypiacon találod meg: Sárkányjegyes tárgyak

Mi a különbség a Sárkányjegyek és a Sárkányérmék között?

Icon bg.pngSárkányérme.png Sárkányérmét (SÉ) valós pénzért vásárolsz. Ugyanakkor a Sárkányjegy nem vásárolható meg közvetlenül.

Hogyan juthatok Sárkányjegyhez?

Minden, a Tárgypiacon történt vásárlásod után azonos mennyiségű Sárkányjegyet kapsz, mint amennyi Sárkányérmét elköltöttél. Ha például vásárolsz valamit 60 -ért, 60 SJ lesz jóváírva a számládon. Minden újonnan regisztrált azonosítóhoz automatikusan kapsz öt Sárkányjegyet.

Mihez kell Sárkányjegy?

A Tárgypiacon van egy különleges terület a Márkás tárgyak (pl. az Áldástekercs vagy a Mágikus vasérc) számára - így ezeket a tárgyakat csak Sárkányjegyért szerezheted meg. Szintén csak Sárkányjegyért válthatod ki a Pézsmaolajat, melyre a 4-es szintű küldetésnél van szükséged. Továbbá csak Sárkányjegyeket használsz különleges eseményekhez, mint amilyen a Tombola is.

Lejárhat a Sárkányjegyem?

Nem.

Becserélhetem a Sárkányjegyet Sárkányérmére?

Nem, ezt nem tudod megtenni.

Eladhatom a Sárkányjegyet, ha nincs rá szükségem?

Nem, a Sárkányjegy az azonosítódhoz kötődik, és nem adható át.