Foglalat

A lap korábbi változatát látod, amilyen Aimend (vitalap | szerkesztései) 2015. április 25., 13:18-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Olyan rész, amellyel a felszerelések bővíthetőek.

Fegyverek és vértek

Példa: Egy fegyver három foglalattal


Minden fegyverbe és páncélba meghatározott számú foglalatot lehet tenni, ahová a Szellemköveket el lehet helyezni. A sikeres szellemkő csatolás után a tárgy bónuszainak értéke megnő. Ha sikertelen a csatolás, akkor a foglalatban Kőszilánk jelenik meg.

  • Vértek és fegyverek 20-as Szintig 1 foglalat
  • Vértek és fegyverek 25 és 42-es Szint között 2 foglalat
  • Vértek és fegyverek 45-ös Szint felett 3 foglalat

Ékszerek

Példa: Egy ékszer három foglalattal

Karkötők, Nyakláncok, Fülbevalók eredeti állapotukban nem rendelkeznek foglalattal. Szükséges hozzá három Gyémánt, hogy érccel felszerelhető legyen a tárgy.

Ha az idő lejár az ércek eltűnnek és csak az üres foglalat marad a helyén. Az ékszereket nem szellemkövekkel, hanem ércekkel szerelhetjük fel. Egy jáde karkötő Jádéval és egy Ébenfa fülbevaló ébenfával is felszerelhető. Azonban ez nem mindig lehet sikeres.

A felszerelt érceknek van egy határidejük. Mindazonáltal az utolsóként felszerelt érc ideje kezd el elsőként telni. Ha letelik az érc ideje, akkor üresen marad a foglalat és a következő érc ideje kezd el telni (ha van felszerelve még természetesen).

Egy teljesen frissen felszerelt és feltöltött ékszerben az ércek ideje 42 óra (6+12+24), amíg újra teljesen üres nem lesz.

Hely Idő Hatás
1 24 óra 10%
2 12 óra 10%
3 6 óra 20%