A kártyák hatalma - GYIK

20.2 frissítés GyIK - A kártyák hatalma

Kártyák hatalma

2020.05.28.

Frissítés 20.2 – A kártyák hatalma Eljött az új, akciódús csaták ideje! A következő frissítésben felfedezhetitek a kártya eredmény-rendszert. Ráadásul két hasznos új készség is érkezik, ami az átdolgozott vezetés készséghez és a csoportos játékhoz kapcsolódik. Néhány kényelmi fejlesztés is elkészült az auto-vadászathoz.

Ez mind rátok vár:


Kártya eredmények

Gyűjtsetek Szörnykártyákat és profitáljatok az erős bónuszokból – a frissítéssel remek előnyöket szerezhettek bizonyos kártyák kombinálásával. Az új funkcióhoz a Szörnykártya ablakon keresztül férhettek hozzá ("J" gyorsbillentyű az alapbeállítás szerint). A kártyák gyűjtése ugyanúgy működik, mint eddig. Viszont most már fel tudjátok használni a kártyáitokat eredmények megszerzéséhez vagy fejlesztéséhez. Ehhez össze kell gyűjteni az eredménynél listázott kártyákat elegendő csillaggal. Ha egyszer egy eredményt megszereztetek, bármikor aktiválhatjátok, hogy élvezhessétek a bónuszát. Minél több csillaga van egy eredménynek, annál erősebb lesz a hatása. Vannak kazamata eredmények és nyílt terep eredmények a nyílt terepre. Eldönthetitek, melyik eredmény bónuszt aktiváljátok, de van egy maximális limitje az aktiválható bónuszok számának. Minden aktivált bónusz érvényes lesz a fiók összes karakterére a szerveren.


Vezetés és új készségek

Inspirálnak a vezetőitek nagyratörő céljai – vagy inkább ti magatok vagytok karizmatikus vezetők? A két új készséggel – Karizma és Inspiráció bármelyik típus lehettek! A készségek bármely karakterosztály számára elérhetőek és a Vezetés készséghez hasonlóan fejleszthetők, könyvek segítségével. A Vezetés készség is továbbfejlesztésre került.

Vezetés Vezetés.png

Most már 5-ös szinttől kezdődően tudtok csoporttagokhoz szerepeket rendelni, előtte ez 10-es szinttől volt lehetséges. A szerepekhez rendelhető játékosok száma limitált, és az egyszerre többször kiosztható szerepek száma együtt növekszik a készségetek szintjével.

Karizma Karizma.png

Ez a készség akkor nyújt előnyt, ha egy csoportot vezettek. Visszatükrözi rátok a csoporttársaknak kiosztott szerepek bónuszainak egy részét. Például, ha egy csoporttársat blokkolónak neveztek ki, nem csak a blokkoló TP-je fog növekedni, de a tiétek is egy kisebb mennyiséggel. A bónuszok növekednek a karizmátok szintjével és a csoport méretével – minél magasabb a karizmátok szintje és minél nagyobb a csoport, annál több vezetői bónuszt fogtok kapni. Ezt a készséget könyvekkel fejleszthetitek:
1.könyv: Karizma kezdőknek.png Karizma kezdőknek – elérhető a Metinkövekből
2.könyv: Karizma haladóknak.png Karizma haladóknak – elérhető a Megvilágosodás kazamatákban, Nemere őrtornyában és a Zodiákus templomban
3.könyv: Karizma profiknak.png Karizma profiknak – a városban Baek-Go tudja elkészíteni

Inspiráció Inspiráció.png

Ez a készség akkor hasznos, ha a vezető egy szerepet rendelt hozzátok. Növeli a bónuszokat, amiket a kiosztott szerepekkel szereztek. Minél tovább fejlesztitek az inspiráció készséget, annál erősebb bónuszokat kaptok így. Ez azt jelenti, hogy egy támadó, aki már fejlesztett néhány szintet ezen a készségen, több bónuszt fog kapni a szerep miatt, ahhoz képest, aki nem fejlesztette ezt a készséget. Az inspirációtokat könyvekkel fejleszthetitek:
1.könyv: Inspiráció kezdőknek.png Inspiráció kezdőknek – elérhető a Metinkövekből
2.könyv: Inspiráció haladóknak.png Inspiráció haladóknak – elérhető a Megvilágosodás kazamatákban, Nemere őrtornyában és a Zodiákus templomban
3.könyv: Inspiráció profiknak.png Inspiráció profiknak – a városban Baek-Go tudja elkészíteni

Kényelmesebb auto-vadászat

Számos fejlesztés történt a hatékony, gondtalan auto-vadászat élményért – auto-vadászat közben a karaktereitek jobbak lettek a célpontokhoz való odatalálásban, kevésbé akadnak be és először a legközelebbi ellenséget támadják. Most már a Metinkövek sincsenek biztonságban tőle! A prémium verzióban ezentúl több helyet találhattok a bájitalok és készségek számára. További tárgyak váltak automatikusan felhasználhatóvá, mint például a Bátorság köpeny. A kényelmet pedig az új, automatikus újraéledés funkció teszi teljessé.

Link= v20.2